رونالد ویزلی
درچت باکس قصد شورش بر سرور چیز کشان داشت.
کارهای خلاف مثل:
قتل
شکنجه
بیناموسی
دروغ
اغفال جوانان
و ...
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[notice]] اعلام جرم (صدور کیفرخواست جادوگران)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
سلام
من اعتراف می کنم ارنی مک میلان به من چیز داد من هم اعتراض کردم.
با درود خدمت ریاست محترم آزکابان، وزیر سحر و جادو! اینجا درباره ی چارلی ویزلی صحبت می کنم. همه میدانید که مدیریت مدرسه ی هاگوارتز همیشه به مدیریت خودش اطمینان داشته ولی در مسابقه ی فینال کوییدیچ امسال بین گریفیندور و اسلیترین، که به نفع اسلی ها تمام شد، چارلی ویزلی اعتراض کرده و مدیریت به شدت با ایشان برخورد کرده زیرا تنها کاپیتان ها می توانند اعتراض کنند! در پست « 336 » و « 338 » در « اتاق مدیریت مدرسه ی هاگوارتز » این شخص « چارلی ویزلی » کار خلافی انجام داده! ایشان در این دو پست به مدیریت مدرسه توهین کرده و مدیریت را پیر خرفت نامیده! البته باید گفت که پس از کسر 2 امتیاز از گروه ایشان توسط مدیریت، ایشان برای بازگرداندن امتیاز تقاضای بخشش دارند که مدیریت هنوز نپذیرفته! از شما درخواست دارم که چارلی ویزلی مجازات شود و در دادگاهی کاملا قانونی محاکمه شود! با تشکر، ویلبرت اسلینکرد!
سلام
من اعتراف می کنم ارنی مک میلان به من چیز داد من هم اعتراض کردم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: سهشنبه 11 فروردین 1405 06:40
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پستها:
826

نقل قول:
خب من الان برم بریزم تو تالار خصوصی این بدبختا رو بگیرم، بعد فردا یکی از گریفندور بیاد بگه تو تالار خصوصی منم خلاف شده، من چجوری برم؟
همینجا از مدیران درخواست دارم دسترسی تمام انجمن های خصوصی سایت منجمله انجمن مدیران رو به زندانبانان آزکابان بدن تا چشم همیشه بیدار نگهبانان دولت جرم ها رو رصد کرده و عدالت و آزادی و پرواز رو اجرا کنه.
نتیجه ی نهایی: چون تالارهای خصوصی خارج از حوزه ی استحفاظی آزکابانه، این دوتا قسر در رفتن!
اما درباره ی سرقت از خانه آرتور ویزلی؛
قانون عطف به ماسبق نمی شود! یعنی چی؟ یعنی اعلام جرم تازه از دیروز فعال شده ولی خونه ی این مرتیکه مشنگ شیفته رو یه ماه بیشتره که دزد زده. بنابراین هر جرم و جنایتی که تا دیروز انجام شده قانونا منعی نداشته و آزادی و پرواز بوده.
حالا اگه بعد از این باز هم یه دزد ناشی پیدا بشه که به کاهدون آرتور ویزلی بزنه، بیا خبر بده تا ببینیم چه میشه کرد.
نتیجه ی نهایی: پس از لیست برداری از اجناس بارو و مقایسه اش با قبل از سرقت مشخص شد که مبلغ دو نات به موجودی های خانه اضافه شده که ظاهرا ناشی از شدت ترحم دزدان بوده است. بنابراین متهمان مذکور مجرم شناخته نمی شوند.
خب دیگه کی موند یاکسلی؟!... هیشکی؟!...
خودت که موندی.
نظرت چیه اسم خودتو به جرم آزار و اذیت وزیر بفرستم تو لیست زندانیا؟!
دِ آخه بی انشاف! لینک بده! خدا رو خوش میاد من با دوتا کلاه سنگین رو سرم این همه راه برم انجمن به انجمن بگردم دنبال پاتیل درزدار و بعدشم صفحه ی دو و یه ساعت بگردم تا پست نمی دونم چند پیدا بشه و خو بعدش حالی به آدم می مونه؟... نه والا! احوالی به آدم می مونه؟!... نه بلا!...
یاکسلی نوشته:
نام:آنتونین دالاهوف و بارتی کراوچ
تاپیک:انجمن های خصوصی(تالار اسلیترین)-آشپزخونه اسلیترین
(شما خودتون میتونید برید بخونید ولی بقیه،غیر اسلیترینی ها نمیتونند جرم رو ببینند.)
پست ۹۵ تا ۹۸ اقدام به اغفال مار ارباب(نجینی)کردند و سپس او و بارتی کراوچ کارهای بیناموسی کردند.
---------------------------------------------------------------------------------
آماندا بروکل هرست و مینروا مک کونگال در پست ۱۲۲# و #۱۲۳ تاپیک پاتیل درزدار اقدام به دزدی از خونه آرتور ویزلی شدند.
---------------------------------------------------------------------------------
خب من الان برم بریزم تو تالار خصوصی این بدبختا رو بگیرم، بعد فردا یکی از گریفندور بیاد بگه تو تالار خصوصی منم خلاف شده، من چجوری برم؟
همینجا از مدیران درخواست دارم دسترسی تمام انجمن های خصوصی سایت منجمله انجمن مدیران رو به زندانبانان آزکابان بدن تا چشم همیشه بیدار نگهبانان دولت جرم ها رو رصد کرده و عدالت و آزادی و پرواز رو اجرا کنه.
نتیجه ی نهایی: چون تالارهای خصوصی خارج از حوزه ی استحفاظی آزکابانه، این دوتا قسر در رفتن!

اما درباره ی سرقت از خانه آرتور ویزلی؛
قانون عطف به ماسبق نمی شود! یعنی چی؟ یعنی اعلام جرم تازه از دیروز فعال شده ولی خونه ی این مرتیکه مشنگ شیفته رو یه ماه بیشتره که دزد زده. بنابراین هر جرم و جنایتی که تا دیروز انجام شده قانونا منعی نداشته و آزادی و پرواز بوده.
حالا اگه بعد از این باز هم یه دزد ناشی پیدا بشه که به کاهدون آرتور ویزلی بزنه، بیا خبر بده تا ببینیم چه میشه کرد.
نتیجه ی نهایی: پس از لیست برداری از اجناس بارو و مقایسه اش با قبل از سرقت مشخص شد که مبلغ دو نات به موجودی های خانه اضافه شده که ظاهرا ناشی از شدت ترحم دزدان بوده است. بنابراین متهمان مذکور مجرم شناخته نمی شوند.
خب دیگه کی موند یاکسلی؟!... هیشکی؟!...
خودت که موندی.

نظرت چیه اسم خودتو به جرم آزار و اذیت وزیر بفرستم تو لیست زندانیا؟!
دِ آخه بی انشاف! لینک بده! خدا رو خوش میاد من با دوتا کلاه سنگین رو سرم این همه راه برم انجمن به انجمن بگردم دنبال پاتیل درزدار و بعدشم صفحه ی دو و یه ساعت بگردم تا پست نمی دونم چند پیدا بشه و خو بعدش حالی به آدم می مونه؟... نه والا! احوالی به آدم می مونه؟!... نه بلا!...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
جزئیات کاربر

نام:آنتونین دالاهوف و بارتی کراوچ
(شما خودتون میتونید برید بخونید ولی بقیه،غیر اسلیترینی ها نمیتونند جرم رو ببینند.)
پست ۹۵ تا ۹۸ اقدام به اغفال مار ارباب(نجینی)کردند و سپس او و بارتی کراوچ کارهای بیناموسی کردند.
آماندا بروکل هرست و مینروا مک کونگال در پست ۱۲۲# و #۱۲۳ تاپیک پاتیل درزدار اقدام به دزدی از خونه آرتور ویزلی شدند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط یاکسلی در 1392/7/1 17:00:40
آينده در دستان توست.كافيست به گذشته فكر نكني.
جزئیات کاربر
پستها:
826

نقل قول:
گفتی نام متهم چیه؟... رون ویزلی؟!
به جرم چی؟!... مخالفت با دولت آزادی و پرواز؟!
وا آزادیا! وا پروازا! چه گناه بزرگی! چه حبس ابدی در انتظارش خواهد بود!
میخوای همین پرونده ساختگی رو رسمی کنم برات، بفرستمت انفرادی؟!
نتیجه نهایی: مجرمی با مشخصات داده شده یافت نشد. لطفا مجددا شماره گیری نفرمایید.
نقل قول:
مدرک داف! مدرک!
تو که توقع نداری دولت آزادی و پرواز صرفا بر اساس ادعاهای یک گردالی سیاه مجهول الهویه دوره بیوفته تو خیابونا و ملت رو بچپونه تو آزکابان.
نتیجه ی نهایی: به دلیل عدم ارائه مدارک کافی، متهم بی گناه شناخته می شود.
نقل قول:
ویلی عزیز
اعلام جرم صرفا محدود به پست های روله. بنابراین بحث ها و اختلافات خارج از ایفای نقش به زندان آزکابان مربوط نمیشه.
نتیجه ی نهایی: متهم بی گناه شناخته می شود.
روز اولی ملت چقد از همدیگه شاکی بودنا!
ولی خوشبختانه هیچی دشت نکردیم!
این است دولت آزادی و پرواز!
زنده باد تابستان!
نام: مورفین گانت، وزیر سحر و جادو.
تایپیک: تمامی تایپیک ها
جرم: اعتیاد
مجازات پس از شناخته شدن به عنوان مجرم: شش ماه بره جزایر بالاک عشق و حال!
لطفا از خود دفاع کنید.
گفتی نام متهم چیه؟... رون ویزلی؟!
به جرم چی؟!... مخالفت با دولت آزادی و پرواز؟!
وا آزادیا! وا پروازا! چه گناه بزرگی! چه حبس ابدی در انتظارش خواهد بود!
میخوای همین پرونده ساختگی رو رسمی کنم برات، بفرستمت انفرادی؟!

نتیجه نهایی: مجرمی با مشخصات داده شده یافت نشد. لطفا مجددا شماره گیری نفرمایید.
نقل قول:
رز ویزلی رزل (ذ؟)
من اوشون رو متهم می کنم به گوش نکردن حرف ِ والدین. نرسوندن گزارش روزانه مدرسه به مادر و پدر و هفت بار امضا نکردن ِ ورقه ِ امتحان جادویی ریاضی. بــــــــــعــــــله!
رز ویزلی همچنین، یک گیاه غیر قانونی بوده (طبق بند چهارصد و بیست و پنج قوانین وزارت: کاشت، خرید و فروش گیاهان ِ چیز-خوار کاملا ممنوع بوده و پیگرد مورفینی دارد.-)
بنابراین... زندانی ـش کنین.
مدرک داف! مدرک!
تو که توقع نداری دولت آزادی و پرواز صرفا بر اساس ادعاهای یک گردالی سیاه مجهول الهویه دوره بیوفته تو خیابونا و ملت رو بچپونه تو آزکابان.
نتیجه ی نهایی: به دلیل عدم ارائه مدارک کافی، متهم بی گناه شناخته می شود.
نقل قول:
با درود خدمت ریاست محترم آزکابان، وزیر سحر و جادو!
اینجا درباره ی چارلی ویزلی صحبت می کنم. همه میدانید که مدیریت مدرسه ی هاگوارتز همیشه به مدیریت خودش اطمینان داشته ولی در مسابقه ی فینال کوییدیچ امسال بین گریفیندور و اسلیترین، که به نفع اسلی ها تمام شد، چارلی ویزلی اعتراض کرده و مدیریت به شدت با ایشان برخورد کرده زیرا تنها کاپیتان ها می توانند اعتراض کنند!
در پست « 336 » و « 338 » در « اتاق مدیریت مدرسه ی هاگوارتز » این شخص « چارلی ویزلی » کار خلافی انجام داده!
ایشان در این دو پست به مدیریت مدرسه توهین کرده و مدیریت را پیر خرفت نامیده!
البته باید گفت که پس از کسر 2 امتیاز از گروه ایشان توسط مدیریت، ایشان برای بازگرداندن امتیاز تقاضای بخشش دارند که مدیریت هنوز نپذیرفته!
از شما درخواست دارم که چارلی ویزلی مجازات شود و در دادگاهی کاملا قانونی محاکمه شود!
با تشکر، ویلبرت اسلینکرد!
ویلی عزیز
اعلام جرم صرفا محدود به پست های روله. بنابراین بحث ها و اختلافات خارج از ایفای نقش به زندان آزکابان مربوط نمیشه.
نتیجه ی نهایی: متهم بی گناه شناخته می شود.
روز اولی ملت چقد از همدیگه شاکی بودنا!
ولی خوشبختانه هیچی دشت نکردیم!

این است دولت آزادی و پرواز!

زنده باد تابستان!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: سهشنبه 26 خرداد 1405 13:19
از: م ناامید نشین.. بر میگردم!
پستها:
416

با درود خدمت ریاست محترم آزکابان، وزیر سحر و جادو!
اینجا درباره ی چارلی ویزلی صحبت می کنم. همه میدانید که مدیریت مدرسه ی هاگوارتز همیشه به مدیریت خودش اطمینان داشته ولی در مسابقه ی فینال کوییدیچ امسال بین گریفیندور و اسلیترین، که به نفع اسلی ها تمام شد، چارلی ویزلی اعتراض کرده و مدیریت به شدت با ایشان برخورد کرده زیرا تنها کاپیتان ها می توانند اعتراض کنند!
در پست « 336 » و « 338 » در « اتاق مدیریت مدرسه ی هاگوارتز » این شخص « چارلی ویزلی » کار خلافی انجام داده!
البته باید گفت که پس از کسر 2 امتیاز از گروه ایشان توسط مدیریت، ایشان برای بازگرداندن امتیاز تقاضای بخشش دارند که مدیریت هنوز نپذیرفته!
از شما درخواست دارم که چارلی ویزلی مجازات شود و در دادگاهی کاملا قانونی محاکمه شود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/08
آخرین ورود: چهارشنبه 11 فروردین 1395 23:54
پستها:
1174

رز ویزلی رزل (ذ؟)
من اوشون رو متهم می کنم به گوش نکردن حرف ِ والدین. نرسوندن گزارش روزانه مدرسه به مادر و پدر و هفت بار امضا نکردن ِ ورقه ِ امتحان جادویی ریاضی. بــــــــــعــــــله!
رز ویزلی همچنین، یک گیاه غیر قانونی بوده (طبق بند چهارصد و بیست و پنج قوانین وزارت: کاشت، خرید و فروش گیاهان ِ چیز-خوار کاملا ممنوع بوده و پیگرد مورفینی دارد.-)

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 12 تیر 1394 00:26
از: اسمون داره میاد یه دسته حوری!
پستها:
305

جزئیات کاربر
پستها:
826

ملت چیزطلب!
دولت آزادی و پرواز در راستای گسترش آزادی و پرواز و مبارزه با افراد حقیقی و حقوقی ضد آزادی و پرواز، از همگان دعوت می نماید با اعلام جرم بر علیه شخصیت های مذکور ظرفیت های خالی مانده ی سلول های آزکابان را پر نموده و به آزادسازی ظرفیت های مغفول مانده ی این زندان مخوف یاری رسانند.
برای یادآوری طرز کار این تاپیک پست راجر دیویس مرحوم نقل قول میشه (البته با مختصری خط خوردگی
) :
نقل قول:
دولت آزادی و پرواز در راستای گسترش آزادی و پرواز و مبارزه با افراد حقیقی و حقوقی ضد آزادی و پرواز، از همگان دعوت می نماید با اعلام جرم بر علیه شخصیت های مذکور ظرفیت های خالی مانده ی سلول های آزکابان را پر نموده و به آزادسازی ظرفیت های مغفول مانده ی این زندان مخوف یاری رسانند.
برای یادآوری طرز کار این تاپیک پست راجر دیویس مرحوم نقل قول میشه (البته با مختصری خط خوردگی
) :نقل قول:
راجر دیویس نوشته:
کاراگاهان (همه) میتوانند کلیه تخلفات صورتگرفته در قسمت رول را در این جا اطلاع دهند.البته غیر از موارد مربوط به مرگخواران!
اونا خودشون به طور پیشفرض زندانی هستند.
---
لطفا به این صورت
در پست شمارهی ((---)) تاپیک ((------------)) این شخص ((-----)) کار خلافی انجام داده
کارهای خلاف مثل:
قتل
شکنجه
بیناموسی
دزدی
دروغ
اغفال جوانان
اعتیاد
و ...
لازم به ذکره که زنندهی پست، خاطی نیست! فردی که در پست این خطا رو انجام داده! زندانی میشه
با ما تماس بیگیرید
روابط عمومی آزکابان
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

کاملا اعتراض دارم .... اولا ایشون گفتن من چوبدستی هاشونو شکوندم در صورتی که در نقل قولی که گذاشتن کاملا مشخصه که گراوپی به تنهایی چوبدستی هاشونو شکوندن. 
دوم اینکه گراوپی اصلا هم بچه نیست و هیکلش ده برابر منه و تازه یک شهروند عاقل و بالغ هم محسوب میشه و کارهاش ارتباطی به من نداره و اگر راست میگین همین حرفها رو به گراوپی بزنین :دی
سوم اینکه اون حادثه همش یک تصادف بود و اصلا تقصیر ما نیست که چوبدستی های الیوندر کم دوامه ... و کلا ما هم بخاطر چوبدستی های کم دوام و همچنین اعلام جرم علیه ما، علیه الیوندر اعلام جرم میکنیم
چهارم اینکه من اصلا گراوپی رو نمیشناسم و کلا تکذیب میکنم.
طبق قوانین نوشته شده در آزکابان ، کلیه ی پست هایی که برای دفاع زده میشه باید به صورت رول و در تاپیک "آیا من، مجرم هستم؟ " پاسخ داده بشه. با توجه به بی کفایتی بنده و خاک خوردگی این تاپیک و فراموش شدن طرز کارش و یادآوری نشدن دوباره ی طرز کار این تاپیک و احترام به نویسنده ، این پست پاک نمیشه!
[spoiler=بند 7 و 8 قوانین که بیان کننده ی این موضوعه]7-افراد عضو ایفای نقش در صورت دیدن جرم یا خلاف به سبک رول (در پایین توضیح کامل داده شده است ) میتوانید در تاپیک اعلام جرم اعلام نموده سپس در تاپیک دادگاه آسلامی آزکابان نمایشنامه ای را تحت عنوان دادگاه با خطاب متهم وی را محکوم نمایند.(برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مرجعه کنید)در صورت تمایل عزیزان، پست دادگاه توسط ناظرین زده خواهد شد.
8-متهمین باید در تاپیک آیا من، مجرم هستم؟ پاسخ پست شاکی را به صورت نمایشنامه بنویسند.(در صورت تمایل، نمایشنامه توسط ناظرین زده خواهد شد)
[/spoiler]
پس بنابراین کار ما با الیواندر هم هنوز تموم نشده :devil:

دوم اینکه گراوپی اصلا هم بچه نیست و هیکلش ده برابر منه و تازه یک شهروند عاقل و بالغ هم محسوب میشه و کارهاش ارتباطی به من نداره و اگر راست میگین همین حرفها رو به گراوپی بزنین :دی
سوم اینکه اون حادثه همش یک تصادف بود و اصلا تقصیر ما نیست که چوبدستی های الیوندر کم دوامه ... و کلا ما هم بخاطر چوبدستی های کم دوام و همچنین اعلام جرم علیه ما، علیه الیوندر اعلام جرم میکنیم
چهارم اینکه من اصلا گراوپی رو نمیشناسم و کلا تکذیب میکنم.

طبق قوانین نوشته شده در آزکابان ، کلیه ی پست هایی که برای دفاع زده میشه باید به صورت رول و در تاپیک "آیا من، مجرم هستم؟ " پاسخ داده بشه. با توجه به بی کفایتی بنده و خاک خوردگی این تاپیک و فراموش شدن طرز کارش و یادآوری نشدن دوباره ی طرز کار این تاپیک و احترام به نویسنده ، این پست پاک نمیشه!
[spoiler=بند 7 و 8 قوانین که بیان کننده ی این موضوعه]7-افراد عضو ایفای نقش در صورت دیدن جرم یا خلاف به سبک رول (در پایین توضیح کامل داده شده است ) میتوانید در تاپیک اعلام جرم اعلام نموده سپس در تاپیک دادگاه آسلامی آزکابان نمایشنامه ای را تحت عنوان دادگاه با خطاب متهم وی را محکوم نمایند.(برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مرجعه کنید)در صورت تمایل عزیزان، پست دادگاه توسط ناظرین زده خواهد شد.
8-متهمین باید در تاپیک آیا من، مجرم هستم؟ پاسخ پست شاکی را به صورت نمایشنامه بنویسند.(در صورت تمایل، نمایشنامه توسط ناظرین زده خواهد شد)
[/spoiler]
پس بنابراین کار ما با الیواندر هم هنوز تموم نشده :devil:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/1/21 20:04:51
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج