جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
21 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

زمین كوییدیچ هاگوارتز

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: زمين كويديچ هاگوارتز
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

اولاً که عرض کنم درسته کوییدیچ یه ورزش تیمیه ولی خداوکیلی به یه تنوعی هم نیاز داره. الان 7-8 ساله حداقل که داره به همین سبک بازی میشه. با توجه به این که الان لیگ کوییدیچ هم بوده احتمالاً کسی زیاد از شیوه ی مرسوم و همیشگی استقبال نمی کنه، کما اینکه نکرد!

دوماً توی این مدل مسابقات قطعاً بهترین نویسنده قهرمان میشه.
یه جورایی کمیت چندان مهم نیست و اگه مثلاً از اسلایترین لرد ولدمورت شرکت کنه قطعاً همه منفجر میشن.
ولی با توجه به پایه ی امتیاز 3 توی کلاسای هاگوارتز که بیشتر به کمیت بها میده، این می تونه یه مسابقه ی کیفیت محور باشه.

سوماً من همینجا از این تیریبون استفاده می کنم و میگم که به کوری چشم بدخواهان و کسانی که چشم دیدن هافل رو ندارن ما الان در آمادگی کامل به سر می بریم. و کاملاً توانایی دادن تیم داریم. اگه خواستین تیمی هم بازی کنیم ما مشکلی نداریم.

یه کم توضیحات بیشتر حالا:

اول از همه بگم که امکان تغییر و مانور این طرح خیلی زیاده و یه جورایی همه ش دست خودمونه.
ببینین، به طور مثال ما میگیم از هر گروه چند نفر ثبت نام کنند. بعد اینا میان ثبت نام می کنن.
بعد قرعه کشی میشه، یا به صورت گروهی، بعد حذفی، یا از همون اول به صورت حذفی ملت با هم بازی می کنن. یعنی مثلاً رز ویزلی با لینی وارنر که می خواد مسابقه بده، هر کدوم یه پست تکی می زنن و بعد دو تا داور از اسلی و گریف میان داوری می کنن.
حالا البته یه کار دیگه می تونیم بکنیم.
میشه مثلاً علاوه بر 50 امتیازی که به تیم قهرمان میدیم 20-30 امتیاز رو هم به تدریج بدیم. یعنی چی؟
یعنی این که مثلاً کسایی که از مرحله اول صعود کردن هر کدوم 5 امتیاز، از مرحله دوم صعود کردن 7 امتیاز و اینجوری.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 08:44
نمایش جزئیات
آفلاین
خب گویا اسلاترین قصد شرکت کردن در این بحث رو نداره . ولی خب بحث رو باید ادامه بدیم !

در مورد پیشنهاد هلگا من خیلی فکر کردم البته بازم نیاز به توضیح بیشتر دارم اگر اشتباه کردم بگین . هلگا عزیز منظورت اینه که از هر گروه چند تا تیم شرکت کنه؟ اگر این منظورت هستش باید بگم که الان تیم گریفیندور افرادش کامله اگر قرار باشه هر گروه چند تا تیم بده خب تیم گریف از الان میتونه 5 تا بیشترم تیم بده ! خب این طوری شانس قهرمانی گریفیندور بیشتر میشه !

در مورد امتیاز کوییدیچ با 50 امتیاز بیشتر موافق نیستم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 00:35
نمایش جزئیات
آفلاین
با هلگا مخالفم! کوییدیچ یه ورزش تیمیه، تو این سیستم شما از یه گروه کلا فقط یه نفر نویسنده گولاخ و صاحب سبک میاد شرکت میکنه یا فوقش دو تا کورممد هم همراهیش میکنن و در انتها اون گروه قهرمان میشه و افتخارش میرسه به گروهش ... بعد یه گروه دیگه چار پنج تا نویسنده خوب داره هیچی نمیشه!
اما از طرفی باس کاری کرد گروهی مثل هافل که کل یوم اعضاش هم اگه بخوان کوییدیچ بازی کنن نمیتونن یه تیم کامل هف نفره بدن شانس داشته باشن ... اینه که به نظر بنده که نظر بسیار صحیحی هم هست باس مث کلاسای هاگ یه حداقل و حداکثری تعیین شه، مثلا حداقل سه یا چهار نفر باس واسه یه بازی پست بزنن. ینی اگه تیم سه نفره س هر سه تا بپستن و اگه هم بیشتره مثلا هفتاش کامله چارتاشون استراحت کنن ... دیگه فوقش اگه مدیریت قصد داره کاملا تصادفی و بدون هیچ قصدی برای گروه های پر عضو تر که بازم کاملا تصادفی گریف این شرایط رو داره امتیازی قائل شه میتونه واسه تعداد پست های بیشتر چند امتیاز اضافه در نظر بگیره ... البته در حد معقول!
نوع پست ها هم نظر گروه ما اینه که تکی باشه، نه دنبال هم دیگه بپستیم. اینجوری میشه عینهو لیگ کوییدیچ! راه انتخابی که هر گروه به اختیار خودش به یکی از دو روش ادامه دار یا تکی شرکت کنه در نگاه اول خوب به نظر میرسه اما خوب توی داوری مقایسه ی پست تکی با ادامه دار درست نیست.
یه شیوه امتیاز دهی هم پیشنهاد میکنم به این صورت که مسایقات به صورت لیگه و هر پست از 100 نمره دهی بشه و میانگین امتیازات یه تیم به عنوان امتیازات کل تیم درنظر گرفته شه ... در نهایت تیمی که امتیازش توی بازی از حریف بیشتر شد 150 امتیاز (امتیاز گرفتن اسنیچ) اضافه هم دریافت کنه و تو جدول با این امتیازا گروهبندی بشن که تفاضل هم داشته باشیم.
در مورد داوری هم به نظرم به فرض اگه ریون و گریف بازی دارن داورای هافل و اسلی نمره بدن. و بالعکس!

دیگه همینا دیگه. چیز دیگه فک نکنم مونده باشه که توش نظر بدم فقط لطفا زودتر تصمیم نهایی گرفته بشه که مسابقات شروع شه! در ضمن امتیازی که به تیم قهرمان توی هاگ داده میشه هم از همین الان مشخص باشه بهتره که حرف و حدیثی پیش نیاد و گروها دسشون بیاد چقد ارزش داره رو کوییدیچ رمایه گذاری کنن و وخ بزارن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1392 11:38
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من یه بار دیگه نظری که توی دفتر مدیریت دادم رو اینجا تکرار می کنم، باشد که مورد توجه قرار گیرد.

نقل قول:
همونطور که مشاهده فرمودید انگار کسی چندان حال و حوصله ی کوییدیچ اون هم با این قوانین سخت رو نداشت.

من داشتم فکر می کردم بعد یهو این ایده به نظرم رسید.
من پیشنهاد می کنم که بیایم و این دوره مسابقات کوییدیچ رو تکی برگزار کنیم.
یعنی به جای این که گروه ها با تیم های ملی بیان با تیم های باشگاهیشون بیان! چمپیونز لیگ به جای ورد کاپ.

حالا یعنی چی؟ یعنی هر نفر میشه مثل یه تیم باشگاهی به نمایندگی از کشورش که همون گروهشه.

مثلاً فرض کنین 16 نفر میان اعلام آمادگی می کنن. بعد گروه بندی میشن و مسابقات گروهی و بعد حذفی. یا همون اول به صورت حذفی با هم مسابقه میدن تا برسن به فینال و برنده مشخص بشه.
تازه کلی کار باحال مثل قرعه کشی آنلاین و... میشه کرد که حسابی کار رو جذاب می کنه.

به کسی که برنده شده هم مثلاً 50 امتیاز یا حتی بیشتر بدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 16 دی 1392 22:40
نمایش جزئیات
آفلاین
به عنوان مدیر:

چون هر کدوم از تیم ها تعداد محدودی بازیکن دارن لطفا کاپیتان های تیم های کوییدیچ در این بحث شرکت کنن تا تکلیف کوییدیچ این ترم مشخص بشه !

======================

به عنوان کاپیتان تیم گریفیندور

خب تیم گریفیندور تکمیل هستش و فقط نیاز به یک داور داشتیم تا لیست رو اعلام کنیم که اون جور نشد و نشد تیم رو اعلام کنم ! ولی برای مسابقات من پیشنهاد یک امتیاز مشخص رو دارم مثلا امتیاز 100 !

کل کسانی که پست میزنن امتیازاتی که میگیرن در مجموع میشه 100 هر تیمی هم که بیشتر شد مشخصا برندس ولی تیمی که تکمیل نیستش مثلا سه پست میزنه که هر پست باید از 33.33 امتیاز دهی بشه که مجموعش بشه 100 ! حالا نظرتون رو بگین تا ببینیم چی کار کنیم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 28 شهریور 1392 00:00
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات داور سوم

گریفیندور :

جیمز سیریوس پاتر : 10

رون ویزلی : 9

استرجس پادمور : 8

اسلایترین :

ریگولس بلک : 10

آیلین پرنس : 9

مورفین گانت : 9

قهرمان کوییدیچ هاگوارتز : اسلایترین

به هردوتا تیم تبریک میگم ، بازی خوب و قابل قبولی ارائه دادند، از بعضی از بازیکن ها انتظار بیشتر از این رو داشتم ولی در کل خوب بود. به همتون خسته نباشید میگم .

بهترین بازیکن کوییدیچ هاگوارتز : جیمز سیریوس پاتر با کسب 20 امتیاز از دو بازی انجام شده .

امتیازات تیم قهرمان و بهترین بازیکن در تابلوی شنی امتیازات قرار خواهد گرفت .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1392 14:35
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات مسابقه نهایی

اسلیترین:

ریگولس بلک: 9
آیلین پرنس: 9
مورفین گانت: 10

گریفندور:

جیمزسیریوس پاتر: 10
رون ویزلی : 8
استرجس پادمور: 9

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1392 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات مسابقه فینال کوییدیج!

گریفیندور:

جیمز سیریوس پاتر: 10
رون ویزلی: 9
استرجس پادمور: 9

اسلیترین:

ریگولس بلک: 9
آیلین پرنس: 10
مورفین گانت: 10

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 شهریور 1392 22:36
نمایش جزئیات
آفلاین
پست آخر

مورفین که دوناتیش تازه افتاده بود با چشمان گرد شده گفت:
- این بوژ بوژی؟ چرا این؟ حاژر بودم با بلا خواهر برادر بودم ولی...
تریلانی که بشدت افسرده شده بود گفت:
- درسته. شما دوتا باهم برادرید.

پایان فلش بک.

زمان حال مسابقه ی کوییدیچ ...

ســـــــــــوت ....
داور با صدایی بلند فریاد زد :
متاسفانه مسابقه کنسل شده حساب میشه چون اعضای دو تیم مشخص نیستن که در کدوم گروه هستن !
مورفین که دلش میخواست هر چه زودتر قضیه رو ماست مالی کنه گفت : چی رو چی سر جاشون نیستن ببین من سر جامم !
داور نگاهی به کلا چپکی مورفین انداخت و گفت :
قربون اون کلا داغونت برم تا نزدم بره تو سرت فرود بیا !!!!

اعضای دو تیم در حالی که نق میزدند راهی تالارهای خود شدند و در این بین جیمز زودتر از همه به سمت تالار حرکت کرده بود ...
جیمز در حالی که سعی میکرد خودش را در کنار وزیر جامعه جادوگری و به عنوان جانشین او خودشو رو تصور کنه به سمت تالار گریفیندور حرکت کرد . در حین راه رفتن بارها به سر خودش دست کشید انگار که کلاه وزارت روی سرش بود !!!
جیمز به تابلوی بانوی چاق رسیده بود البته ناگفته نماند به دلیل مسائل شخصی بانوی چاق شدیدا وزن کم کرده و دیگه اون شکلی نیست ... :hyp:
_آبنبات قرمز !
_متاسفام ولی شما حق ورود ندارید !
جیمز که سرش پایین بود با تعجب سرش را بالا گرفت و گفت :
_ چرا اون وقت ؟
_شما طبق دستور کلاه گروه بندی جزو اعضای گریفیندور نیستید و از اعضای گروه دیگه ای به شمار می آیید . لطفا به سرسرای اصلی جهت گروه بندی مجدد مراجعه کنید !
جیمز در حالی که اشک در چشمانش جمع شده بود به لباس گروه گریفیندور که تنش بود نگاهی انداخت و سپس یاد خاطراتی افتاد که در تالار پشت تابلو داشت !

فلش بک خاطرات :

جیمز : جیغ !
استر : کی بود ؟
همه: جیمز کوچولو !
استر : برین بندازینش از برج پایین

پایان فلش بک

جیمز سرش را تکان داد و کلا فلش بک رو پاک کرد از ذهنش ... این آخه فلش بک بود یا شوخی شهرستانی و به سمت سرسرای اصلی حرکت کرد ...

زمان حال در حال گروه بندی ....

جیمز بر روی صندلی نشست و کلاه فریاد زد : اسلاترین
ثانیه هایی بعد مروپی هم بر روی صندلی نشست و فریادی به هوا برخواست : گریفیندور !!!

تالار اسلاترین

مورفین که از راست میرفت به چپ بعد از چپ میرفت به راست گفت :
آخه چطور ممکنه که داداش من جیمز باشه ؟؟
آیلین که داشت برگه های تکالیف معجون سازی رو مرتب میکرد با ارامش گفت :
فعلا که این طوری شده ! ولی همه ی اینها رو بی خیال باش و این رو بچسب که جیمز باید عضو تیم کوییدیچ بشه ! چون نیازش داریم تمام ضعف های گریفیندور رو میدونه و ازش باخبره ! ضمنا نمیتونه به ما نگه که تو داداششی !
افکار مورفین با ورود جیمز به تالار اسلاترین همراه با سوروس اسنیپ پاره شد !!!

فردا صبح تمام مدرسه رو یک حرف پر کرده بود ! جیمز عضو تیم کوییدیچ اسلاترین شده بود و مسابقه هم فردا شب در تاریکی برگزار میشد !
اعضای تیم کوییدیچ نیز با سرعت به زمین کوییدیچ رفته بودند تا بتوانند نسبت به ضعف های تیم حریف تمرین های مناسبی انجام دهند !
جیمز فریاد زد :
یکی از ضعف های تیم گریفیندور خود استر هستش ... چون همیشه دیر گوی زرین رو میبینه ! چشاش باباقوریه
اعضای اسلاترین با صدای بلند زدن زیر خنده و جیمز ادامه داد :
دیگر ضعفشون هماهنگ نبودن اعضای مجازیشونه ! وقتی یکیشون به سمت دفاع برمیگرده به جای اینکه دفاع کنه وایمیسه آب معدنی دماوند سرو میکنه
صدای خنده های پشت سر همی بود که از زمین کوییدیچ به هوا برمیخواست !

شب تالار گریفیندور

استرجس که کم مونده بود از گوشاش بخار بزنه بیرون با چهره ی قرمز گونه گفت :

امروز بچه ها میگفتن که اعضای اسلاترین همش توی زمین کوییدیچ داشتن به ما میخندین ! کسی راه حلی چیزی داره ؟
رون که تو فکر هرمیون بود گفت :
من پیشنهاد میکنم یک دسته گل بگیریم بریم خواستگاری
ملت :
رون به من من افتاد و گفت :
نه چیزه ... من میگم تو راه رو ها که جیمز رو که دیدیم بگیریم سیاه و کبودش کنیم !!!!؟؟؟؟
ملت :
رون نگاهی به سقف کرد با داد و بیداد گفت :
اصلا برای چی من باید نظر بدم ؟
ملت : والا !
نویل گفت : استر یک کم خونسرد باش کم کم قیافت داره از استر تبدیل به مستر میشه !
استر نگاهی به نویل کرد و گفت :
بزار من ریخت تو رو عوض کنم یک کم آروم بشم !

فردا شب زمین کوییدیچ

_ بله صدای من رو از زمین کوییدیچ میشنوید !
مک گونگال کنار گزارشگر گفت : پ ن پ میخواستن صداتو از زمین گلف بشنون ؟
_ بله همان طور که میدونید مسابقه ی فینال کوییدیچ هاگوارتز که چند روز پیش برگزار شد کنسل شد و نیمه کاره ماند . امشب مسابقه رو مجددا براتون گزارش میکنیم ! حالا کواقل در اختیار رون ویزلی از تیم گریفیندور هستش ... پاس میده به گودریک ...
گل گل !!! 10-0 به نفع گریفیندور
آیلین پرنس کوافل رو گرفت و مستقیم به سمت استر حرکت کرد . در حالی که استر اصلا مهاجم نبود ولی انگار اونو هدف قرار داده بود ! استر سریعا جا خالی داد و فرود اومد !
استر در روی زمین فریاد زد :
از کجا میدونست که من دیر عکس العمل نشون میدم ....
جیمز با سرعت از کنار استر گذشت و گفت :
هه ...
و آنجا بود که استر متوجه همه چیز شد ! با بالا بردن دست استر داور متوجه درخواست وی شد و سوت را به صدا در آورد ...
ثانیه هایی بعد مروپی گانت به عنوان مدافع جدید به جای چارلی ویزلی که در پست غیر تخصصی خودش قرار داش قرار گرفت ...
آنجا بود که مورفین فهمید این تو بمیری ها از اون تو بمیری ها نیست
مروپی گفت:
در زمانی که خواهرت بودم خیلی اذیت کردی منو حالا دارم برات .... فعلا اینو داشته باش !
مروپی چماق رو بالا آورد و بلاجری که نزدیکش بود ضربه زد و اونو فرستاد سمت مورفین
مورفین که فرصت جا خالی نداشت با برخورد بالاجر به خودش کنار اومد
صدای خنده ای در ورزشگاه کوییدیچ پیچید ...

دفتر دامبلدور در همون لحظه

کلاه گروه بندی که آرام گرفته بود از تصمیم جدیدش ناگهان با ورود ساحره ای به خود آمد ...
_کلاه گروه بندی که میگن شمایین ؟
_ نخیر پسر خالمه خب خودمم دیگه
_ببینید من شنیدم که شما جای جیمز سیریوس پاتر و مروپی گانت رو عوض کردین با همدیگه درسته ؟
کلاه بادی به خودش انداخت و گفت :
بله من این تصمیم رو گرفتم ...
ساحره با عجله گفت :
_ ولی اشتباه کردین چون من وقتی جوانتر بودم در بیمارستان کار میکردم . وقتی که جای جیمز و مروپی عوض شد متوجه تعویض اونها شدم و بعد از اینکه جاشون رو عوض کرد من دوباره رفتم تو اتاق و اون ها رو دوباره تعویض کردم !
کلا گروه بندی به این صورت شد : و سریعا مغز نداشتشو به کار انداخت و گفت :
ولی الان نمیشه مسابقه رو به هم زد ! باید مسابقه تموم بشه ولی میتونیم به اون دو نفر به صورت شخصی این قضیه رو اطلاع داد بدون اینکه بقیه خبر دار بشن !

زمین کوییدیچ مجددا

_ بله حالا نتیجه 40 -50 به نفع اسلاترین هستش ! مورفین که از ترس خواهرش همش داره قایم میشه اعضای گریف هم که تمام نقاط ضعفشون مشخص شده دارن قضیه رو وا میدن ... بله توجه کنید مروپی و جیمز سیریوس پاتر لطفا فرود بیاین مدیران گروهاتون باهاتون کار دارن .... این دو شخص با سرعت پایین اومدن و بعد از چند ثانیه با دهانی با به مدیران گروهاشون نگاه میکردن !
اسنیپ و مک گونگال با همدیگه گفتن :
پرواز کنید دیگه ...
دو نفر با همان شوک به هوا برخواستند .... در حین برخواستن جیمز با خود گفت :
پس من واقعا پسر هری هستم ؟ باید یک جوری برای اعضای گریفیندور جبران کنم !
مروپی هم با خود گفت :
بهتره از این فرصت استفاده کنم و حساب داداشمو بزارم کف دستش تا دیگه اذیتم نکنه !
_کوافل در اختیار آیلین پرنس هستش و پاس میده به رودلف ... اااا .... وسط کار جیمز باعث تغییر مسیر کوافل میشه و کوافل در اختیار چارلی ویزلی قرار میگیره و بله ... گل گل ... 50- 50 مساوی !
مروپی هم کنار مورفین قرار گرفت و آروم گفت :
یادته اون روز گفتم تو وزارت خونه من رو معاون خودت بکن نکردی ؟
مورفین چپ چپ نگاهی بهش انداخت و گفت :
هنوزم این کارو نمیکنم !!
_ پس بگیر .... این بار به جای اینکه مروپی بلاجر رو هدف قرار بگیره کله و کلاه وزارت رو با چماق هدف میگیره !

دقایقی بعد ...
_در دقایق پیش جیمز انقدر اشتباه کرده که نتیجه کلا به نفع گریفیندور برگشته .... 110 - 50 ... متاسفانه وزیر گانت هم از زمین خارج شده چون به شدت مصدوم شده و به جای او ویلبرت اسلینکرد ذخیره ی تیم وارد زمین شده ... اوه اجازه بدین استرجس با سالازار انگار که گوی زرین رو دیدن !
استرجس با سر به سمت زمین شیرجه رفت ولی سالازار فقط شاهد این صحنه بود ... در میان انگشتان استرجس گوی زرین بال میزد ...

در تالار گریفیندور اوضاعی بود هر کس به هر نحوی میتوانست شادی میکرد . استر که در کنار اعضای تیم کوییدیچش بود با فریاد گفت :
کسی میدونه چرا جیمز انقدر سوتی میداد ؟
رون که چشمام قرمز شده بود گفت :
اطلاعیه رو مگه نخوندی ؟ جای جیمز و مروپی دوباره عوض شده . جیمز مثلا داشته به ما کمک میکرده ....
انگار دنیا رو به استر داده بودن ... استر بلند شد و فریاد زد ... حالا بزار برگرده تالار خدمتش میرسم ... پذیرایی مفصلی در راه هستش ! حالا ضعف های ما رو لو میده ؟ به ما میخنده ؟

درب تالار گریفیندور باز شد و سکوت همه رو فرا گرفت ...
جیمز در آستانه درب ظاهر شد و گفت :
سلام بچه ها ... من برگشتم ...
استر با چماق به استقبال جیمز رفت و گفت :
بیا عزیزم به کانون گرم و صمیمی تالار خوش اومدی ....
جیمز : جیغ ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1392/6/25 22:59:33
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1392/6/25 23:02:09

ارسال شده در: دوشنبه 25 شهریور 1392 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
پست آخر

توپ! تانک! فشفشه!
داور لطفا برای بازی فینال بیش تر دقت بشه! با تشکر

مورفین فرود آمد و قلیان را روی دسته جارویش گذاشت و چاق کرد و با پک اول یک متر به هوا رفت: ای ژونم!تصویر تغییر اندازه داده شده

پک دوم؛ یک متر دیگر: های ژون!تصویر تغییر اندازه داده شده

پک سوم و چهارم و اِنُم و همین طور بالا و بالاتر رفت و آزادی و پروازش بیشتر شد تا مقابل حلقه ها رسید.

صدای دلوروس در ورزشگاه می پیچید:

برادران ویزلی با پاسکاری دارن به دروازه ی اسلی نزدیک میشن... مورفین در حال قلیون کشیدنه و چشم بسته میشه گفت این توپ هم گله. رون ویزلی شوت می کنه و... اوه! خدای من! چه عجیب! مورفین از ورود توپ به حلقه جلوگیری کرد اما انگار اونجا داره یه اتفاقاتی میفته...

مورفین با ناباوری به قلیانی که در اثر برخورد کوافل شکسته بود خیره شد و بعد با عصبانیت به رون توپید که: دِ آخه بوژبوژیِ بچه مشنگ شیفته ی یه وری! زمین به این بزرگی، تو باید عدل بیای توپتو بزنی تو قلیون من؟! این همه حلقه! خب بیا برو گل بزن. چرا قلیون زبون بسته رو می شکنی؟...
- شرمنده! اشتباه شد.:worry:

در میانه ی میدان، لرد احساس کرد تیر دیگری در قلبش نشسته. قلیان هافل هم به جمع دیگر جان پیچ های معدومش پیوسته بود. باید هر چه زودتر کاری می کرد و جان پیچ های باقیمانده اش را نجات می داد. تنها کسی که می دانست محل دقیق جان پیچ ها کجاست جدش سالازار بود که وضعیتش معلوم بود.
اما ناگهان فکری به ذهنش رسید. اگر سالازار نمی توانست جواب ها را به او بدهد... خب... او که می توانست جواب ها را از او بگیرد. اوکلامنسی تنها راه نجات جان پیچ های باقیمانده بود.

لرد با سرعت خودش را به سالازار رساند که حالا شلوارش را عوض کرده و در جمع تماشاچیان هوادار گریفندور نشسته بود و به تشویق استرجس پادمور می پرداخت.
لرد عملیات اوکلامنسی را آغاز کرد و وارد ذهن سالازار شد. ذهن سالازار انباشه از صحنه ها و صداهای گوناگون بود. لرد با تعجب به صحنه ی اعدام با گیوتین سالازار در انقلاب کبیر فرانسه خیره شد. صداهای کیــــــــــه و ژوزفین فریادهای غالب بودند اما صداهایی مانند "این گامی کوچک برای یک مرد و جهشی بزرگ برای بشریت است." و "زنده باد زاپاتا" نیز به گوش می رسید. لرد صحنه های مربوط به مسابقه ی شنا بین سالازار و ماهی مرکب دریاچه ی هاگوارتز را کنار زد. بی تفاوت از کنار صحنه ی گذاشتن تخم وزغ زیر مار گذشت و صحنه ی شکست در دوئل با گودریک گریفندور را نادیده گرفت و بالاخره قسمت مربوط به پنهان کردن جان پیچ ها را پیدا کرد و با دقت تماشا کرد. همه ی جان پیچ ها از بین رفته بودند و تنها مورد باقیمانده آفتابه ی مرلین بود که سالازار به عنوان کاپ تیم قهرمان کوییدیچ کنار گذاشته بود. لرد با عجله اوکلامنسی را قطع کرد و از ذهن سالازار خارج شد و نگاهی به تابلوی نتایج انداخت: 350 بر صفر به سود گریفندور.

لرد به سمت دروازه ی اسلی پرواز کرد تا با کاپیتان خمار تیمش صحبت کرده و حداقل راضیش کند که داخل یکی از حلقه ها بخوابد.
اما هنوز در میانه ی راه بود که بازیکنی با سرعت تمام از بیخ گوشش عبور کرد.لرد خشمگینانه رو به رودلف که با سرعت دور می شد فریاد زد: به خاطر این جسارتت منتظر یک تنبیه سخت باش رو...

اما لرد نتوانست جمله اش را تکمیل کند زیرا توده ی عظیمی از ساحرگان که در صف اولشان بلاتریکس و ایلین خشمگین به چشم می خوردند مانند سونامی عظیمی لرد را بلعید و با خود برد.

لرد در توده ی عظیم ساحرگان از سمتی به سمت دیگر پرتاب می شد و ضربات مکرر کفگیر و وردنه و ملاقه و دمپایی بود که عمدی یا غیر عمدی بر گوش و حلق و بینی نداشته اش فرود می آمد. لرد بعد از یک ربع کتک خوردن، زخمی و نیمه جان از توده ی ساحرگان به بیرون پرتاب شد و هنوز نفسی چاق نکرده بود که وارد توده ی نیروهای ویژه ی ضربت دلوروس شد که قصد فرونشاندن خشم ساحرگان و برگرداندن نظم به بازی را داشتند و نیم ساعت بعد در حالی که کل بدنش از ضربات چماق و چوبدستی و جارو، سیاه و کبود شده بود از توده به بیرون پرتاب شد.

در حالیکه هنوز چشم هایش سیاهی می رفت سعی کرد بفهمد در کدام قسمت زمین بازی قرار دارد که ناگهان شبح تیره ی بازیکنی را در مقابلش احساس کرد که جیغ می کشید و فریاد می زد: غیــــــــــــــــــــــــژ! نـــــــــه! لرد سیاه دوباره به من حمله کرده! میخواد دفترچه خاطراتشو به زور بهم بده که توش چیز میز بنویسم. هری! جیمز! رون! بیل! چارلی! پرسی! بابا! مامان! کمک!
و جینی اولین بلاجری را که به طرفش آمد با شدت کوبید توی صورت لرد و سایر اعضای صورتش را هم به سرنوشت دماغش دچار ساخت.
لحظاتی بعد کل تیم گریفندور غیر از استرجس که همه شان ایل و تبار و فامیل هم بودند به صورت توده ای سرخ لرد را بلعیدند و بدون توجه به فریاد "آخه چرا این بازی یه داور رزرو نداره" تا می خورد، زدندش!

یک ساعت بعد لرد در حالیکه دیگر توان پرواز کردن را هم نداشت، از توده ی تیم گریفندور به بیرون پرتاب شد و با شدت به زمین برخورد کرده و از هم پاشید و در حالیکه به آفتابه ی مرلین که بر سکوی کنار زمین و زیر نور خورشید می درخشید، خیره شده بود، نفس های آخرش را کشید.

بالاخره استرجس اسنیچ را گرفت و بازی با نتیجه ی 580 بر صفر به نفع گریفندور به پایان رسید. کاپ قهرمانی به کاپیتان گریفندور اهدا شد و لرد هر لحظه بیشتر احساس می کرد که دارد به سمت آفتابه ی مرلین کشیده می شود. در آخرین لحظات که لرد به این نتیجه رسیده بود باید باقی حیاتش را در آفتابه ی مرلین گذرانده و در انتظار کوییرلی، پتی گرویی یا لوسیوسی بنشیند ناگهان آفتابه ترکید و لرد جز یک دایره ی نور که او را به سمت خود می کشید چیزی ندید.

اعضای تیم قهرمان گریفندور با ناباوری به تکه های آفتابه ی خرد شده و بعد به ریگولوس که چوبدستیش را با شیطنت برایشان تکان می داد خیره شدند.
ریگولوس با حرص گفت: وقتی جام نداشته باشین دیگه هیچ مدرکی هم برای قهرمانیتون وجود نداره. اسلیترین قهرمان بود/مرلین می دونه که حقش بود!

بلافاصله دو توده ی سبز و سرخ نیز مانند توده ی ساحرگان و نیروهای ویژه که کمی بالاتر بودند، با هم درگیر شده و هر لحظه تماشاچیان سبز و سرخ بیشتری به این توده افزوده می شدند. و در نهایت هیچ کس جز رولینگ که تازه به هوش آمده بود نفهمید که چطور ممکن است بزرگترین جادوگر قرن اینقدر راحت و اتفاقی کشته شود.

رولینگ با خود فکر کرد: خب، حداقل جای شکرش باقیه که لرد رو به شیوه ی کتاب از بین بردین.

پایان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!