اوپس
میگما کتاب قانون شمارو کی نوشته؟
ویرایش وزیر مملکت!
اسپم میزنی فلامل 678ساله؟در دسته زندانیان درجه یک قرارت بدیم الان؟!
برو از خودت دفاع کن جای اینکارا!دفاعی نداری بگو مستقیم بندازیمت زندان!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[notice]] اعلام جرم (صدور کیفرخواست جادوگران)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/04/12
آخرین ورود: سهشنبه 18 شهریور 1399 15:09
از: پاریس،فرانسه
پستها:
32

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/12/14
آخرین ورود: دوشنبه 1 تیر 1405 11:31
از: سیرازو
پستها:
441

آمدن شدم تا شکایتی کردن بشم.
طبق بند ۱۴۳ قانون اساسی جامعه ی جادوگری که به قانون "منع تردد افراد بالای ۲۰۰ سال در روز های فرد" اشاره کردن می شه...من از نیکلاس فلامل شکایت کردن می شم.
من ایشون رو در روز فرد دیدن کردم که در خیابون تردد کردن می شدن و سن سنگ خودشون رو به رخ ملت کشیدن می کردن!
امیدوارد هستن می شم که به شکایت من ریسدگی کردن بشه!
طبق بند ۱۴۳ قانون اساسی جامعه ی جادوگری که به قانون "منع تردد افراد بالای ۲۰۰ سال در روز های فرد" اشاره کردن می شه...من از نیکلاس فلامل شکایت کردن می شم.
من ایشون رو در روز فرد دیدن کردم که در خیابون تردد کردن می شدن و سن سنگ خودشون رو به رخ ملت کشیدن می کردن!
امیدوارد هستن می شم که به شکایت من ریسدگی کردن بشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام دکتر
دکتر مسئولين هميشه در صحنه هستند. معلومه که پاسخگو هستيم. آقا/ خانم بيشتر رو هم مجازات مى کنم به شرط داشتن مدرک.
اين رو مطالعه کنيد.
دکتر مسئولين هميشه در صحنه هستند. معلومه که پاسخگو هستيم. آقا/ خانم بيشتر رو هم مجازات مى کنم به شرط داشتن مدرک.
اين رو مطالعه کنيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Do you hate people
I don't hate them...I just feel better when they're not around
I don't hate them...I just feel better when they're not around
جزئیات کاربر

من از "بیشتر..." شکایت دارم! اینکه معلوم نیست زنه یا مرده تو سایت چیکار میکنه؟ من فکر میکنم دلیل اصلی کودتا بر علیه مورفین گانت، سوءقصد به جون آرسینوس جیگر، منفجر شدن دامبلدور و سر هم شدنش توسط ملت غیور مرگخوار و همچنین مرگ ناگهانی بروس علی همه و همه تقصیر "بیشتر..."ه. مسئولین چرا رسیدگی نمیکنن؟!
ویرایش وزیر مملکت:
دکتر؟
اسپم میزنی؟
به حکم 3 رول بندازمت زندان الان؟ 
هوم... رفتار های زندانبانانه ام رو هنوز دارم!
ویرایش دکی:
اینا رو ولش کن وزیر، اون کیکه توی میتینگ بود که همه گفتن هاگرید خورده، اون رو "بیشتر..." خورده!
ویرایش وزیر مملکت:
دکتر؟
اسپم میزنی؟
به حکم 3 رول بندازمت زندان الان؟ 
هوم... رفتار های زندانبانانه ام رو هنوز دارم!

ویرایش دکی:
اینا رو ولش کن وزیر، اون کیکه توی میتینگ بود که همه گفتن هاگرید خورده، اون رو "بیشتر..." خورده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرسینوس جیگر در 1394/6/25 22:51:52
ویرایش شده توسط دکتر فیلی باستر در 1394/6/26 10:22:32
ویرایش شده توسط دکتر فیلی باستر در 1394/6/26 10:22:32
غوداااااااا!
جزئیات کاربر

من شکایت دارم!
متهم : گیبن معروف به گیبنشتاین
جرم:ایشون جرم های زیادی مرتکب شدن که فعلا فقط دو تا از اون ها رو بازگو میکنم!
جرم شماره ی یک :
داشتن نقشه های شیطانی علیه وزیر محترم سحر و جادو آرسینوس جیگر!
بار ها و بارها دیده شده که گیبنشتاین مشغول کشیدن نقشه هایی شیطانی علیه آرسینوس جیگره!
مثلا یه بار میخواستن کله ی ایشون رو توی کیک تولد سیوروس اسنیپ فرو کنن!
یه بار دیگه هم وقتی تو یه بحثی کم اورده بودن دوئل ماسک اندازی با آرسینوس جیگر گذاشته بودن که شک ندارم دلیلش این بوده که مردم از دیدن چهره ی واقعی ایشون کشته بشن و آرسینوس جیگر از مقام وزارت خلع بشن!
یه بار دیگه هم موقعی که جناب آرسینوس جیگر کمی دیر حقوق کارآگاه ها رو داده بودن داد بیداد کرده بود!
دقیقا نیم ساعت بعد ایشون در حالی که داشته با یکی از قاتل های تازه آزاد شده از آزکابان صحبت میکرده دیده شده!یک نفر که داشته رد میشده توی حرف هاشون واژه های «آرسینوس» و «قتل» رو شنیده.پس احتمال این که قصد سوء قصد به جون وزیر داشته بوده باشه زیاده!
جرم شماره ی دو :
ایشون تقریبا همیشه افرادی مثل وینکی جن خانگی محبوب رو تهدید میکرده و میگفته که میکشتشون!
برای تمام این اتهامات شاهد هم داریم!
با آرزوی آزکابان رفتن گیبنشتاین
متهم : گیبن معروف به گیبنشتاین
جرم:ایشون جرم های زیادی مرتکب شدن که فعلا فقط دو تا از اون ها رو بازگو میکنم!
جرم شماره ی یک :
داشتن نقشه های شیطانی علیه وزیر محترم سحر و جادو آرسینوس جیگر!
بار ها و بارها دیده شده که گیبنشتاین مشغول کشیدن نقشه هایی شیطانی علیه آرسینوس جیگره!
مثلا یه بار میخواستن کله ی ایشون رو توی کیک تولد سیوروس اسنیپ فرو کنن!
یه بار دیگه هم وقتی تو یه بحثی کم اورده بودن دوئل ماسک اندازی با آرسینوس جیگر گذاشته بودن که شک ندارم دلیلش این بوده که مردم از دیدن چهره ی واقعی ایشون کشته بشن و آرسینوس جیگر از مقام وزارت خلع بشن!
یه بار دیگه هم موقعی که جناب آرسینوس جیگر کمی دیر حقوق کارآگاه ها رو داده بودن داد بیداد کرده بود!
دقیقا نیم ساعت بعد ایشون در حالی که داشته با یکی از قاتل های تازه آزاد شده از آزکابان صحبت میکرده دیده شده!یک نفر که داشته رد میشده توی حرف هاشون واژه های «آرسینوس» و «قتل» رو شنیده.پس احتمال این که قصد سوء قصد به جون وزیر داشته بوده باشه زیاده!
جرم شماره ی دو :
ایشون تقریبا همیشه افرادی مثل وینکی جن خانگی محبوب رو تهدید میکرده و میگفته که میکشتشون!
برای تمام این اتهامات شاهد هم داریم!
با آرزوی آزکابان رفتن گیبنشتاین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

نقل قول:
خب در حقیت برای این عملکرد در قوانین موضوعه جرمی تعریف نشده وندلین عزیز ولی جهت رفع کدورت خاطر شما دستور میدم به معلمش بگن تا براش جریمه اضافی تعیین کنه و 10 امتیاز از گروهش کسر میشه و ضمنا تا هفته بعد از شام برای ایشون خبری نباشه!
البته باید بگذاریم یک شب بازداشتشون برای شعار دادن جلوی ساختمون وزارت سپری بشه.
وندلین شگفت انگیز نوشته:
با توجه به این پست و این پست که ثابت می کنه هرمیون گرنجر در امر پیچوندن دوئل سابقه داره:
نقل قول:هرمیون گرینجر! اگه در این دوئل به موقع شرکت نکنین دیگه هیچ درخواست دوئلی رو از شما قبول نمی کنیم. همینطور دعوت هایی که از شما به عمل میاد.
و با توجه به اینکه دوئل مساله مرگ و زندگی و شرافت و نجابت وتو جورز پورمی باشد، در مقام وارث بی چون و چرای مرحوم الادورا بلک، علیه گرنجر اعلام جرم کرده و نسبت بهش شکایت دارم!خواستار دستگیری این مجرم هستم که بره وردست کله زخمی و باشد که الف دال نباشد!
خب در حقیت برای این عملکرد در قوانین موضوعه جرمی تعریف نشده وندلین عزیز ولی جهت رفع کدورت خاطر شما دستور میدم به معلمش بگن تا براش جریمه اضافی تعیین کنه و 10 امتیاز از گروهش کسر میشه و ضمنا تا هفته بعد از شام برای ایشون خبری نباشه!
البته باید بگذاریم یک شب بازداشتشون برای شعار دادن جلوی ساختمون وزارت سپری بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/1/14 22:25:04
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: دوشنبه 30 مرداد 1396 22:29
از: اون طرف از اون راه، رفته به خونه ی ماه
پستها:
382

با توجه به این پست و این پست که ثابت می کنه هرمیون گرنجر در امر پیچوندن دوئل سابقه داره:
نقل قول:
و با توجه به اینکه دوئل مساله مرگ و زندگی و شرافت و نجابت وتو جورز پور می باشد، در مقام وارث بی چون و چرای مرحوم الادورا بلک، علیه گرنجر اعلام جرم کرده و نسبت بهش شکایت دارم!
خواستار دستگیری این مجرم هستم که بره وردست کله زخمی و باشد که الف دال نباشد!
نقل قول:
هرمیون گرینجر! اگه در این دوئل به موقع شرکت نکنین دیگه هیچ درخواست دوئلی رو از شما قبول نمی کنیم. همینطور دعوت هایی که از شما به عمل میاد.
و با توجه به اینکه دوئل مساله مرگ و زندگی و شرافت و نجابت و
خواستار دستگیری این مجرم هستم که بره وردست کله زخمی و باشد که الف دال نباشد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: سهشنبه 11 فروردین 1405 06:40
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پستها:
826

رییس مشنگ! پاشو بیا ارباب رجوع رو جواب بده دیگه! منِ وژیر با این همه مشغله باید بیام با رعیت کل کل کنم دوماد؟!
باری... ادوارد رایان! چه اسم ادیبانه ای داری!
شما خبیث نیستی پسرم فقط جنس مصرفیت رو از جای مطمئن نمی خری. بیا چیزهای وزارت نشان بزن که بری فضا نه اینکه بری قاطی گودزیلا و باقالی و اسپیلبرگ!
قوانین اعلام جرم هم اینجا اعلام شده. فازت که پرید برو مطالعه کن. الانم آزادی! خزانه خالیه! نون مفت نداریم بدیم زندونیا بخورن. خدافز!
باری... ادوارد رایان! چه اسم ادیبانه ای داری!
شما خبیث نیستی پسرم فقط جنس مصرفیت رو از جای مطمئن نمی خری. بیا چیزهای وزارت نشان بزن که بری فضا نه اینکه بری قاطی گودزیلا و باقالی و اسپیلبرگ!
قوانین اعلام جرم هم اینجا اعلام شده. فازت که پرید برو مطالعه کن. الانم آزادی! خزانه خالیه! نون مفت نداریم بدیم زندونیا بخورن. خدافز!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
جزئیات کاربر

من میخوام اعتراف کنم آقا...
.
.
.
.
من وقتی تو سفر زمان بودم به 31 یوتاروساروس کروشیو زدم.5 تا هم تی-رکس آوااداکداورا زدم.
تازه شم کل یه محوطه ای رو که غذای 27 تا دایناسور گیاهخوار رو تامین میکرد رو سوزوندم.
هرکی هم بهم گفت خبیث خودشه!
.
.
.
.
من وقتی تو سفر زمان بودم به 31 یوتاروساروس کروشیو زدم.5 تا هم تی-رکس آوااداکداورا زدم.
تازه شم کل یه محوطه ای رو که غذای 27 تا دایناسور گیاهخوار رو تامین میکرد رو سوزوندم.
هرکی هم بهم گفت خبیث خودشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!
کوروساکی ایشین- بلیچ

جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج