جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[notice]] اعلام جرم (صدور کیفرخواست جادوگران)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اعلام جرم
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 16:15
نمایش جزئیات
آفلاین

یه آواتار بزار دل ما خوش شه..همینطوری خشک و خالی که نمیشه.بعدشم به خودت رحم نداری،به این تاپیک رحم کن.من اگه الان شما بندازم بند دیوانگان بی حد و مرز،اونارو هم دیوونه میکنی!انگیزت رو کنترل کن عزیز برادر،کنترل!

اگه قرار باشه شمارو به جرمی زندانی کنیم،انگیزه بیش از حده!ده تا پست که یهو نمیزنن..هشت تاش تکراریه!خو ناظر بیچاره چه گناهی کرده؟؟برو خوش باش شما! آزادی هرچی دلت میخواد کروشیو بزنی.

زیر سایه تاریکی،آزاد بدرخش!

بعد نوشت:توصیه میکنم حتما تاپیک های محفل رو زیر و روو کنی.برو اونجا عشق و حال کن واسه خودت.کسی هم کاریت نداره!هر کدوم از فرم هارو ده بار پر کن،توی همه ی تاپیک ها رزرو بزن.اعلام وفاداری کن و هرکاری که عشقت میکشه...ببینم چه میکنیا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب انگار چون مورفین وزیره اصلا مهم نیست.پس بنده هرکسی سر رام بود روش کروشیو انجام می دم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 11:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خوام اعتراف کنم!

من روی یکی کروشیو انجام دادم که در اون لحظه بسی حال داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 فروردین 1393 22:04
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت جان!

با توجه به اینکه خیلی بیش از 72 ساعت از صدور این اطلاعیه گذشته و هیچکس پیدا نشد که بر ضد دشمنان آزادی و پرواز اعلام جرم کند، اینجانب شخصا وارد عمل شده و اعلام می دارم که افراد زیر دستگیر شده و جزو بازداشت شدگان موقت آزکابان می باشند:

تد ریموس لوپین

جیمز سیریوس پاتر

دلوروس آمبریج

هلگا هافلپاف

احتمال برگزاری دادگاه برای این افراد وجود دارد ولی اگر وجود هم نداشته باشد خیالی نیست و این ها پرونده شان سیاه تر از آن است که دفاعیات درست و حسابی داشته باشند.

ضمنا پس از بررسی پرونده ی لودو بگمن و هوکی؛ جن خانگی مونث، تصمیم بر صدور عفو وزیری در حق این دو نفر صورت گرفت. چرا که همان دوره ی اول زندان و جانبازی 99 درصد برای بگمن و بحران شخصیتی-جنسیتی برای هوکی بس است و مجازات بیش تر لازم نیست.

ویرایش: فلور دلاکور نیز مورد عفو وزیری قرار گرفت.

زنده باد تابستان!
وزیر سحر و جادو؛ مورفین گانت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/1/27 0:06:41
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/1/27 0:07:40

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 بهمن 1392 16:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نـــــــــــــــه منو ببرید شکنجه کنید ولی با خانواده ی من کاری نداشته باشید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ناسلامتی من مادر خانوادم
و صد البته دقت کنید! نمی تونید خونواده ی ویزلی رو اذیت کنید چون میدونم همه ی این کارا توطئست
:proctor:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پارسال ایفای نقش هرماینی گرنجر بودم!! بیکارم کردن !!بـــــــیکار!!
(البته از بروبچ جادوگران متشکرم چون واقعا زمان برای ایفای نقش نداشتم، رول نباید بیکار بمونه)

تصویر تغییر اندازه داده شده

به توئیترم هم سری بزنید!!
https://twitter.com/hamed__n
ارسال شده در: یکشنبه 8 دی 1392 21:14
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
کسی اعتراض داره.

بنده اعتراض دارم شاخدم جان!

کی بهت کلید کمد پرونده های آرشیوی رو داده؟ مهر قاضی رو از کجا کش رفتی تو؟ اینا رو چرا انداختی هلفدونی؟

به خودت بیا وکیل دولتی! تو باید از اینا دفاع کنی!
بیا برو دفاعیه ی بگمنو آماده کن جای این کارا که فردا پس فردا قرار دادگاه داره. چشم امید بگمن به توئه چارلی! ناامیدش نکن! سعی کن نجاتش بدی! می دونم کار سختیه و پروندش سنگین تر از این حرفاست ولی حداقل می تونی امید رو تا لحظه ی ماچ! در وجودش زنده کنی.

حالا نری تو دادگاه برای صندلی خالی ها دفاعیه بخونی ها! بذار اول در دادگاه رو باز کنن، قاضی و متهم و شاهدین و ملت و وکلا و خبرنگاران و هیئت منصفه بیان، بعد هر وقت قاضی از وکیل دولتی درخواست کرد در جایگاه قرار بگیره بیا دفاع کن! برو جانم، برو! دهه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 8 دی 1392 19:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اژدها کش جان! عزیز من! جان من! رون ویزلی برادرته! همخونته! شما هر دو از یک کلنی هستین! روی همو ببوسین تموم شه بره! مهم تر از همه اینکه ویزلی سرور ماست و تو دروازه ی خودمونه. مارادونا رو بی خیال چارلی، غضنفرو بچسب! اما احسنت بر فعالیت شگفت آورت که حتی بگمن محبوس در آزکابان رو هم انگشت به دهان کرد و انگشت حسرت به دندان گزیدند خس و خاشاک که عجب نیروی توانمندی رو از خود رانده و دودستی به جبهه ی مقاومت تقدیم کردند! در پایان لازمه یادآوری کنم که ستاد رانده شدگان مقر بوژبوژیانه چارلی و الان رفتی تو دروازه ی حریف، تیم ما اینوره شاخدم جان!

من میدونستم رون خائنه .
دادگاه اول رونالد ویزلی:
این شخص باید در مزارع چیز زندگی کند وازکتاب چیز یعنی چیز100باربنویسد.

دادگاه دوم رز ویزلی:
نقل قول:
رز ویزلی رزل (ذ؟) من اوشون رو متهم می کنم به گوش نکردن حرف ِ والدین. نرسوندن گزارش روزانه مدرسه به مادر و پدر و هفت بار امضا نکردن ِ ورقه ِ امتحان جادویی ریاضی. بــــــــــعــــــله! رز ویزلی همچنین، یک گیاه غیر قانونی بوده (طبق بند چهارصد و بیست و پنج قوانین وزارت: کاشت، خرید و فروش گیاهان ِ چیز-خوار کاملا ممنوع بوده و پیگرد مورفینی دارد.-) بنابراین... زندانی ـش کنین.

بعله رز درست شنیدم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما میرد کانون اصلاح تربیت مخصوص چیز کشان.

دادگاه سوم خودم:
نقل قول:
با درود خدمت ریاست محترم آزکابان، وزیر سحر و جادو! اینجا درباره ی چارلی ویزلی صحبت می کنم. همه میدانید که مدیریت مدرسه ی هاگوارتز همیشه به مدیریت خودش اطمینان داشته ولی در مسابقه ی فینال کوییدیچ امسال بین گریفیندور و اسلیترین، که به نفع اسلی ها تمام شد، چارلی ویزلی اعتراض کرده و مدیریت به شدت با ایشان برخورد کرده زیرا تنها کاپیتان ها می توانند اعتراض کنند! در پست « 336 » و « 338 » در « اتاق مدیریت مدرسه ی هاگوارتز » این شخص « چارلی ویزلی » کار خلافی انجام داده! ایشان در این دو پست به مدیریت مدرسه توهین کرده و مدیریت را پیر خرفت نامیده! البته باید گفت که پس از کسر 2 امتیاز از گروه ایشان توسط مدیریت، ایشان برای بازگرداندن امتیاز تقاضای بخشش دارند که مدیریت هنوز نپذیرفته! از شما درخواست دارم که چارلی ویزلی مجازات شود و در دادگاهی کاملا قانونی محاکمه شود!

به شما چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دادگاه چهارم چاخانوف و بارتی کرواچ:
نقل قول:
نام:آنتونین دالاهوف و بارتی کراوچ تاپیک:انجمن های خصوصی(تالار اسلیترین)-آشپزخونه اسلیترین (شما خودتون میتونید برید بخونید ولی بقیه،غیر اسلیترینی ها نمیتونند جرم رو ببینند.) پست ۹۵ تا ۹۸ اقدام به اغفال مار ارباب(نجینی)کردند و سپس او و بارتی کراوچ کارهای بیناموسی کردند. --------------------------------------------------------------------------------- آماندا بروکل هرست و مینروا مک کونگال در پست ۱۲۲# و #۱۲۳ تاپیک پاتیل درزدار اقدام به دزدی از خونه آرتور ویزلی شدند. -----------------------------------------------------------------------------

هردوبه آشاد مجازات مجازات میشوند.

دادگاه پنجم هوکی و لودیک:
نقل قول:
نام:هوكي و لودو بگمن وزارتخونه،پست 124 جرم:لخت بودن وسط خيابون،حرف زدن درباره لب ، برفگرايي

جرم ازاین بالاتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مجبور به پست زدن در اتاق بوسه . بعدا در دادگاه آسلامی حکم نهایی صادرمیشه.
کسی اعتراض داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 16:59
نمایش جزئیات
آفلاین
زنده باد کاراگاه یاکسلی!

جرم تردد بدون لباس در معابر عمومی هاگزمید به جرائم لودو بگمن اضافه خواهد شد و در دادگاه بر علیه ش استفاده میشه.

اما متاسفانه جرم خاصی در مورد هوکی، در پست مذکور پیدا نشد. ضمن اینکه مدرکی از برفگرایی دو طرف هم در اون پست وجود نداشت.

همچنان به اعلام جرم افراد تحت تعقیب ادامه بدید کاراگاهان تابستانی!

زنده باد تابستان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 16:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:هوكي و لودو بگمن

وزارتخونه،پست 124

جرم:لخت بودن وسط خيابون،حرف زدن درباره لب ، برفگرايي

كاراگاه ياكسلي در خدمت وزير گانت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آينده در دستان توست.كافيست به گذشته فكر نكني.
ارسال شده در: پنجشنبه 5 دی 1392 15:24
نمایش جزئیات
آفلاین
اژدها کش جان! عزیز من! جان من! رون ویزلی برادرته! همخونته! شما هر دو از یک کلنی هستین! روی همو ببوسین تموم شه بره!
مهم تر از همه اینکه ویزلی سرور ماست و تو دروازه ی خودمونه. مارادونا رو بی خیال چارلی، غضنفرو بچسب!

اما احسنت بر فعالیت شگفت آورت که حتی بگمن محبوس در آزکابان رو هم انگشت به دهان کرد و انگشت حسرت به دندان گزیدند خس و خاشاک که عجب نیروی توانمندی رو از خود رانده و دودستی به جبهه ی مقاومت تقدیم کردند!

در پایان لازمه یادآوری کنم که ستاد رانده شدگان مقر بوژبوژیانه چارلی و الان رفتی تو دروازه ی حریف، تیم ما اینوره شاخدم جان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!