صفحه به رنگ های مختلف در میاد و بالاخره بعد از چند لحظه روی رنگ سفید مکث میکنه ، متنی از گوشه صفحه به پرواز در میاد و به سمت چپ صفحه حرکت میکنه : چگونه همه چیز را خز کنیم؟ و شبیه افکت ِ برنامه های کودک و نوجوان چیزی شبیه به طناب بهش وصل هست و هر چقدر این متن جلوتر میره ، تصاویری که توسط طناب بهش وصل هستند جلو تر میان ... آلبوس سوروس پاتر ... آنتونین دالاهوف ... آلبوس دامبلدور ... آنیتا دامبلدور ... استرجس پادمور ... پیوز ... راجر دیویس و با تمام شدن تصاویر افراد ، تصاویر اماکن خز شده به نمایش در میاد ... هافلپاف ... ویزنگاموت ... هاگوارتز ... قلم پر تند نویس ... وزارت سحر و جادو ... انتخابات ماهانه و امتحانات سمج !
تصاویر معلق در صفحه محو میشن و صفحه تار و تار تر میشه تا موقعیت برای نمایش دادن عوامل تهیه فیلم بوجود بیاد .
بازیگران اصلی : هری پاتر
پرفسور کوییرل
لیلی اوانز
استرجس پادمور
بارون خون آلود
آنیتا دامبلدور
راجر دیویس
مونالیزا
مافلدا !!
سایر بازیگران : گراوپ
پیوز
آلبوس دامبلدور
آلبوس سوروس پاتر
پروفسور گرابلي پلنك
پرفسور فلیت ویک
آنتونین دالاهوف
مری باود
نوازندگان موسیقی :گروه خواهران عجیب !
گروه نورپردازی : سرژ تانکیان
ققنوس
گروه تصویر برداری : پیتر پتی گرو
لرد ولدمورت
بلیز زابینی
تدارکات : مری باود
توحید ظفر پور
نویسندگان : ایگور کارکاروف - قسمت اول
پرسی ویزلی - قسمت دوم
سیریوس بلک - قسمت سوم
تهیه کننده : پرسی ویزلی
گروه کارگردانی : کارگردان : ایگور کارکاروف
دستیار اول کارگردان : آرشام
دستیار دوم کارگردان : تد ریموس لوپین
چگونه همه چیز را خز کنیم؟زمان با سرعت سر سام آوری برای مدیران سپری میشد و تقدیر عله از خودش بابت خز کردن مدیریت ، از راجر بابت خز کردن انتخابات ماهانه و از لیلی برای خز کردن آلبوس دامبلدور چون سر کوفتی دردناک و زجر آور برای کوییرل ، آنیتا و استرجس و بارون و مونالیزا و حتی مافلدا بود !
خوابگاه کوییرل بیش از همیشه آشفته به نظر میرسید ، منوی مدیریت را گوشه خوابگاهش انداخته بود و با عصبانیت پیاز گندیده ای که گوشه ای از حیاط اختصاصی مدیران پیدا کرده بود را با مشت میکوبید و تکه های آن را در لا به لای عمامه اش قرار میداد ؛ شنیدن اینکه عمامه اش بوی سابق را نمیدهد از چند عضو تازه وارد در هفته گذشته ، خیلی روحیه اش را خراب کرده بود . بعد از دقایقی ، پس از آنکه برای هزارمین بار اعلامیه ای که در دفترش نصب شده بود را مطالعه میکرد ، لبخند زشت و زننده ای روی لب هایش نقش بست . به سرعت به سمت تالار پیام شخصی ها هجوم برد و بعد از پیدا کردن پروفایل پروفسور گرابلي پلنك ، شروع به نوشتن کرد :
نقل قول:
سلام
دوست عزیز ، شما درخواست عضویت در مرگخواران داده بودید و دسترسی به شما داده شد ! من از شما میخوام که الان در محفل پست بزنید و درخواست عضویت در اونجا رو بدید !
ممنون !
گرابلی پلنک که هنوز به راه و چاه سایت آشنا نشده بود و هر درخواستی را اجابت میکرد ، خرسند از اینکه قرار است خواسته یکی از مدیران را بپذیرد ، به سمت تاپیک عضویت در محفل رفت و درخواست داد !
پرفسور فلیت ویک یکی از اعضای شایسته ، در این باره گفت : اين گربلي پلنگ يه چيزيش ميشه ها... مرگخواره درخواست عضويت در محفل رو داده !!
به این صورت عضویت در مرگخواران خز شد ! با وجوده خز کردن یکی از مهمترین ها ولی هنوز هم نمیتوانست راحت بنشیند ، با خودش درگیر بود بر سر این مسئله که یکی از مدیران انجمن با سابقه ، باید توانایی بیشتری برای خز کردن موارد مختلف داشته باشد ، پس با وجود لبخند شیطانی ای که از دقایقی پیش لبهایش را احاطه کرده بود و هنوز محو نشده بود ، به سمت پروفایل استرجس پادمور حرکت کرد و شروع به نوشتن کرد :
نقل قول:
سلام
من تو رو به عنوان مدیر جدید هاگوارتز در نظر گرفتم ، دسترسی هم که دیگه داری و هر کاری که صلاح میدونی میتونی انجام بدی ! حتی کارهایی که مدیران اسبق انجام ندادن !
موفق باشی !
به این صورت مدیریت هاگوارتز خز شد ! با اینکه حالا احساس رضایت وجودش را فرا گرفته بود ، ولی هنوز هم احساس شیرین سبکی را تجربه نکرده بود ، پس مجددا به انجمن مدیران رفت . صحبت با همدیگه رو بصورت یک تب باز کرد و توجهش به تاپیک جدیدی که توسط هری پاتر زده شده بود جلب شد !
نقل قول:
امتیازات مدیران
سلام
تو این تاپیک بعد از انجام کار های مربوط به خز کردن بخش ها توسط هر مدیر ، امتیازی به مدیران داده میشه ، تا برترین مدیر از نظر خز کردن موارد مختلف انتخاب بشه ! یک بار امروز بروز میشه و بار ِ بعدی زمانی که مسئله خز کردن توسط تمام مدیران به پایان رسیده !
بای !
پوزخندی زد و وارد تب مربوط به تاپیک صحبت با همدیگه شد و شروع به نوشتن پستی کرد :
نقل قول:
سلام
درسته که فعالیت زیاد ملاک مناسبی برای انتخاب ِ یه ناظر نیست ، ولی بالاخره ما قصدمون خز کردن ِ دیگه ، نه ؟ من پیوز رو به عنوان ناظر هافلپاف اضافه میکنم !
به این صورت نظارت خز شد !کوییرل که حالا از نتیجه کارش به اندازه کافی خرسند ، راضی و سبک شده بود ، مجددا به خوابگاهش مراجعه کرد تا شاید با آخرین تلاش هایش بتواند بوی زننده عمامه اش را افزایش دهد !
خوابگاه استرجس پادموربیش از همیشه در فکر فرو رفته بود ؛ میخواست حالا که موقعیت مناسبی پیش آمده بود ، بیش از سایرین خودش را در امر خز کردن به عله ثابت کند ، شاید با این کار مدیریت خودش را تا بیست سال آینده مانند ِ بارون تضمین کند .
بعد از چند دقیقه ، ایده ای جرقه وار به ذهنش خطور کرد ، وارد ِ منوی مدیریت شد ، به ماژولِ انجمن ها مراجعه کرد و انجمن جدیدی ساخت به نام ِ ... امتحانات سمج !
برای مشاهده نتیجه کارش به صفحه اصلی انجمن ها مراجعه کرد که چیزی سمت راست صفحه توجهش را جلب کرد !
پیام شخصی (
1 )
با اینکه عادت نداشت زودتر از سه هفته جواب ِ پیام شخصی ای را بدهد ، ولی با خیال ِ اینکه ممکن است پیام شخصی مهمی باشد وارد باکس پیام شخصی ها شد و البته همانطور هم بود که فکر میکرد ... پیام شخصی از پرفسور کوییرل ! عینکش را روی صورتش جابجا کرد و شروع به مطالعه کرد :
نقل قول:
ای بابا ! انجمن ِ جدید برای چی ساختی ؟ اونم برای امتحانات ؟! همش دو تا امتحان برگزار میشه توی سال که اصلا لزومی نداره یه انجمن و کلی تاپیک بهشون اختصاص داده بشه ! تو قصدت خز کردن بود یعنی ؟ بابا تو با این کارت خزم خز کردی که !
لبخند شیرینی لبهایش را احاطه کرد ، نیازی به جواب دادن به پیام شخصی نبود ، همان چیزی که انتظارش را داشت به وقوع پیوسته بود . باری دیگر به باکس پیام شخصی اش مراجعه کرد ، آخرین پیام شخصی هری پاتر را پیدا کرد که مرتبط با مسئله خز کردن بود و ریپلای کرد :
نقل قول:
سلام
هری عزیز ، من در حال خز کردن موارد مختلف هستم ، ضمنا یک مسئله ای رو هم خز کردم که درسته که توسط من انجام نشد مستقیما ، ولی به دلیل ِ حرف ِ من بود و همینطور مرتبط با من ! این هم کپی اون مسئله خز شده از چت باکس :
لرد ولدمورت: اوكي دامبل...مرگخواران توجه كنن.ماموريت بعدي كچل كردن استرجسه.
به این صورت ایجاد انجمن جدید ، تاخیر در پاسخ پیام شخصی های جدید و ماموریت های گروه ها خز شد ! دقایقی بعد از بروز شدن تاپیک امتیازات مدیران در حال دیدن این عنوان :
پرفسور کوییرل ،
بارون خون آلود ،
هری پاتر ،
راجر دیویس ،
لیلی اوانز ،
آنیتا دامبلدور ،
استرجس پادمور ،
مافلدا ،
مونالیزاRe: امتیازات مدیرانامتیازات مدیران تا اینجا به این صورت هست ؛ توجه کنید که برای خز کردن هر مسئله ده امتیاز به مدیر تعلق میگیرد :
هری پاتر : خز کردن کامل مدیریت با اضافه کردن 8 کاربر به عنوان مدیر ... 80 امتیاز
بوجود آوردن مشکل صفحه سفید و خز کردن کامل رنگ ِ سفید ... 10 امتیاز
خز کردن امتیاز دهی ... 10 امتیاز
مجموع : 100 امتیاز
استرجس پادمور : خز کردن مدیریت با ارزش هاگوارتز ... 20 امتیاز
خز کردن ایجاد انجمن جدید ... 20 امتیاز
خز کردن سوژه ماموریت گروه ها ... 20 امتیاز
خز کردن گروه مدیر گالری ... 20 امتیاز
خز کردن اختیارات محدود مدیر هاگوارتز ... 20 امتیاز
خز کردن گالری و مدیریت و آلبوم و عکس و غیره ... 60 امتیاز !
خز کردن تاخیر در پاسخ به پیام شخصی های جدید ... 20 امتیاز
مجموع : 180 امتیاز
پی نوشت : مواردی که خز شد ، از موارده مهم و با ارزش بود !پرفسور کوییرل :خز کردن نظارت ... 10 امتیاز
خز کردن عضویت در مرگخواران ... 10 امتیاز
خز کردن انتخاب مدیر هاگوارتز ... 10 امتیاز
خز کردن قلم پر تند نویس ... 10 امتیاز
خز کردن نحوه انتخاب کاندید انتخابات ماهانه ، برای شش عنوان ... 60 امتیاز
لیلی اوانز : خز کردن قانون تغییر شناسه بی دلیل ... 10 امتیاز
خز کردن شخصیت های مهم برای تغییر شخصیت و رفتن به اسلیترین ... 20 امتیاز
خز کردن آلبوس دامبلدور ... 10 امتیاز
خز کردن نظارت یک فرد خارج از گروه برای یک گروه ... 10 امتیاز
خز کردن ایده دادن برای ایده ویزنگاموت و نام مشاور ... 30 امتیاز
خز کردن مدیر شدن یک عضو بی فعالیت ... 20 امتیاز
راجر دیویس : خز کردن عناوین جادوگر ماه و بهترین نویسنده هری پاتری ... 20 امتیاز
خز کردن مقالات و مدیریت و نظارت مقالات ... 30 امتیاز
مجموع : 50 امتیاز
مونالیزا : هنوز فعالیتی صورت نگرفته !
مجموع : 0
مافلدا : هنوز فعالیتی صورت نگرفته !
مجموع : 0
بارون خون آلود : همینجوری ... 40 امتیاز !!
خز کردن لاگین سالانه ... 20 امتیاز !
خز کردن دکمه های کنترل ، اف پنج و استفاده از هر دوی آن ها بصورت همزمان ... 30 امتیاز
خز کردن بلاک کردن ... 10 امتیاز
آنیتا دامبلدور : خز کردن بیشتر امتحانات سمج ... 10 امتیاز
خز کردن بیشتر ویزنگاموت ... 10 امتیاز
خز کردن ورود به ایفای نقش ... 10 امتیاز
خز کردن تغییر بی دلیل شناسه و ندامت بعد از تغییر ... 20 امتیاز
مجموع : 50 امتیاز
خب باید بگم که تا حدودی کار هاتون خوب بود ، ولی باید بگم که از بارون و آنیتا و مونالیزا و مافلدا و لیلی بیشتر از این ها انتظار داشتم ! همینطور کوییرل ! استرجس هم که واقعا خوشحالم کرد و نشون داد که میتونه تا مرض پونصد امتیاز هم بره ! این لیست بزودی برای آخرین بار بروز میشه ، امیدوارم امتیازات خوبی داشته باشید !
اممم ... الان که فکر میکنم میبینم با این کارم امتیاز دهی رو هم خز کردم ، پس این مورد رو هم اضافه میکنم برای خودم .
ممنون
بای