نقل قول:
دابی :
دراكو من داشتم فكر مي كردم ميتونيم روز عضويت كريچر رو به عنوان روز جن خانگي نامگذاري كنيم . تاريخش هم هشتم آذر 1383 هستش .
اختصاص دادن یک روز به این نام که صد در صد هست و فکر میکنم اگر مورد خاصی پیدا نشه مجبور بشیم از کريچر مایه بذاريم که زحمتهاش رو به گونه ای جواب داده باشیم . :bigkiss:
نقل قول:
يه روزايي رو هم مثلا رفتن بعضي ها از سايت، مثلا رفتن حاجي و اينا و تاريخ هاي ديگه كه اتفاق بدي تو سايت مي افته، به عنوان تعطيل رسمي اعلام كنين، اون روزا هاگوارتز تعطيل بشه !
هوکی :
جدیدا چرا رسم شده هی از پستهای قبل مطالب تکراری میگید ؟!
قبلا همه اینها رو یک برا توضیح داده بودم دیگه ...
به پستهای قبلی مراجعه کن هوکی جان !
نقل قول:
1-هزار پست رو بدست آوردن یه کم کار سختیه(خیلی سخت)چون باید بشینیم و پستای عله رو از اول تا هزارمی بشمریم!از اون کاراسا چون ممکنه یه تاپیکم پاک کرده باشن و این چیزا ولی بالاخره یه چیز سر انگشتی بدست میاد.
به دست اوردن روزش سخت هست اما میشه پیداش کرد .
از روی اخرين پستهای زده شده میشه دید که در هر صفحه چند تا پست وجود داره و بعد به تعداد مشخص که بشه هزار پست میریم عقب و روزی که هزارمین پست رو زده به راحتی میتونیم پیدا کنیم .
البته این کار رو خود من نمیتونم انجام بدم چون پستهای تالار گريفندور رو نمیتونم ببینم و درنتیجه محاسبات من به هم میخوره اما یکی از بچه های گریفندوری بهتر میتونند این کار رو بکنند و البته اگر مدیر باشه بهتره چون که هری در هر چهار تالار میتونه پست بزنه و این طوری دقیقتر مدیران میتونند پیداش کنند ولی پیدا کردنش کار چندان سختی نیست و فقط شاید یک ساعت وقت ببره ولی محال نیست اصلا !
اگر در مورد مقالات و داستانهای اشتراکی روزی پیدا شد که چه بهتر اما اگر نتونستیم پیداش کنیم میتونیم از کنارش بگذريم .
اولین مقاله رو میتونی پیدا کنی ؟! من دقیق نفهمیدم چی میگی !!
زمانش رو اگر بذاری ممنون میشم .
نقل قول:
اولا که وزیر جون، اولین نفری که 1000 پستی شد مرلین بود .
من دقیق یادم نمیاد ودومشون اول هزار تایی شدند ولی تا جایی که مغز ناقصم یاری میکنه فکر میکنم عله بود .
بازم شاید اشتباه کنم ! فردش مهم نیست ! مهم روزش هست و اصلا میشه هزارمین پست هر دو رو پیدا کرد و دید کدوم اول هزارتایی شده .
نقل قول:
دوما که پیدا کردنش یه جورایی کار حضرت فیله . ( البته یه جورایی ! )
روشش رو که یک بار بالا گفتم ... فرمولش راحته اما فقط یک ساعت وقت میبره وگرنه کار چندان سختی نیست ولی وقت میبره ... بد مصب وقت میبره دیگه