کوييرل جان ممنون از قول همکاريتون !
زياد روی اینکه کجای سایت قرار بگیره نگران نیستیم چون هدف ما در درجه اول اینکه برای بچه هایی که در داخل سایت هستند قدمی برداريم و برای اونها سوژه سازی کنیم و یا ازشون یادی کنیم و در درجه دوم باید به فکر کسانی بود که هیچ اشنایی با این سایت ندارن و به عنوان مهمان وارد میشند .
یعنی حتی اگر توی یه تاپیک یا انجمنی این نصب بشه هیچ مشکلی نداره چون مهم خود ما هستیم که میخوایم ازش استفاده کنیم و هر جایی باشه میتونیم این کار رو بکنیم البته اگر تو صفحه اول باشه بهتره اما زياد نگران محل قرار گرفتنش نیستیم ... اصل نگرانی روی پیدا کردن ایام هست که امیدوارم با کمک همدیگه یه تقويم رو به یادگار بذاريم برای این سایت .
من فکر میکنم بعد از تهیه کردن تمام روزها باید یه لیست فهرست وار رو انتخاب کرد و در صفحه اول گذاشت مثلا به فرض روز خانواده توی اون یه روز مشخص عنوان میشه و در واقع فقط ایام رو مینویسیم و به عنوان یه تقويم جیبی کوچیک تو صفحه اول قرار میگیره و حالا دلایلش رو در یک جا به طور کامل عنوان میکنیم که چرا فلان روز به این نام انتخاب شده .
مثلا روز جدایی بچه های این سایت از سایت بعد هفتم که باعث شد همگیشون به این سایت بیان رو میتونیم روز جدایی ( اسم رو همین جوری گفتم ) بذاريم و بعد بیایم به طور کامل توضیح بدیم که آقا فلان سال و فلان روز مسئول سایت بعد هفتم فلان کار رو کرده و شناسه های رو بلاک کرده و بقیه داستان ! در واقع بهتره یه تقويم جیبی و کوچیک رو اونجا بذاريد و توضیحات کامل رو جای دیگه بدیم .
آرتیکوس جان روی تاپیکها مشکلی نداريم ما ...
همین الان یه لیست بیست موردی در ارتباط با تاپیکها درست کردم و منتظرم که کامل بشه تا بزنم اما منظورم از همکاری بیشتر روی حوادث سایت هست وگرنه روی اسم گذاری روزها بر اساس تاپیکها مشکلی اصلا نداریم ... بیشتر روی حوادث سالهای قبل و روزها اتفاقش مشکل هست و به همین دلیل ازتون کمک خواستم .
بهتره روزهایی که واقعا ارزش دارند رو انتخاب کنیم و بیشترش هم مربوط به تاريخچه بچه ها باشه ! مثل همون مثال جدایی سایت که واقعا تاريخچه سایت رو نشون بده .
نمیخوایم که یه چیز خنده دار درست کنیم ! روز جادوگران گل گلی به چه دردی میخوره ؟!

یه چیزی باید باشه که بچه های مهمان هم ازش استفاده کنند و با سایت اشنا بشن ...
ما میتونیم به این موضوع از دو دیدگاه کاملا جداگانه نگاه کنیم که کلا خط مشی ما رو تغییر میده :
اول اینکه ما این تقويم رو فقط برای خودمون و برای بچه ها این سایت تهیه میکنیم .
دوم اینکه به عنوان سابقه و دفترچه خاطرات سایت جادوگران هست .
این دو تا دیدگاه خیلی باهم فرق میکنه ... به فرض اگر بدونیم فقط مال خودمون هست روز آفتابه سازی مرلین رو هم میذاريم ( مثلا میگم ) چون فقط یه سوژه مال خودمونه و میدونیم خودمون داريم ازش استفاده میکنیم اما اگر قرار باشه که توی سایت قرار بگیره که نمیشه یه همچین عنوانی رو وارد کار کرد .
قبول داريد ؟! ما باید اول این رو بدونیم و بعد کارمون رو شروع کنیم!
همین مسائل هست که همیشه میگم باعث میشه یه کار حتی اگر خیلی هم خوب باشه به بی راهه بره !
چند از روزهایی که گفتی رو یه کم مخالم ... البته چند تاش هم توی لیستم بود که چون تمام تاپیکها رو سعی کردم توش وارد کنم به طبع اون چیزهایی که گفتی هم توش هست .
روی اسمها هم یه کم مشکل بود ! مثلا بهتره یه روز رو کلا روز صدا و سیما بذاريم چون چندین مرکز مخابراتی داريم که برای خبر رسانی هست ... روز سینما رو هم فعلا در نظر دارم که یه روز رو بهش بدیم و بهتره روز هالی ويزارد خودمون باشه ! البته دقیق هنوز مشخص نشده!
تا یکی دو روز دیگه لیستش رو میزنم .
شمام سعی کنید روی حوادث سایت فکر کنید و روزهای مهم رو پیدا کنید !
ممنون از همه کسایی که اعلام امادگی کردند .
امیدوارم به بی راهه نريم !
وزیر مردمی اورجینال اسبق
تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه