زياد جدی نگیريد ... وزير از این کارا زياد میکنه !
اول راهه هنوز نمیفهمه هیچی رو ... شما به شخصه به حرفاش نخندید ! :
میخوایم یه پروژه بزرگ عمرانی رو راه اندازی کنیم به نام تاريخ یا تقویم جادوگری !
وزير همیشه باید اول شفاف سازی کنه تا بعد بقیه در موردش نظر بدن .
از قدیم الایام نیاکان جادوگر ما تقويم نداشتند اما این ارزو رو هم داشتند که روزی یک تقويم جادوگری برای خودشون داشته باشند .
الان فرهنگ ما خیلی غنی شده ولی ما جووونا بجای اینکه بريم دنبال گذشته و از اونها عبرت بگیريم میوفتیم دنبال تیفوسی کردن موها و ژل زدن
ولی حالا میخوایم از این فرهنگ غنی استفاده کنیم .
تا اینجا که هیچی نفهمیدید ؟!
خوب پس بذاريد یه جور دیگه شفاف سازی کنم !
اوهووووم ...
" میخوایم یه کار خیلی بزرگ رو انجام بدیم ... میخوایم برای سایت یه تقويم بسازیم ... میدونم که اخرش هم با حذف شناسه از سایت میندازنمون بیرون اما تا هنوز این طور نشده بهتره که یه سر و سامونی به اوضاع داد .
ببینید میخوایم از این به بعد یه تقويم جادوگری بسازيم .
میخوایم روزهای بزرگ در سایت رو جشن بگیريم .
در واقع میخوایم برای رول سوژه سازی کنیم .
با مثال بهتر میشه موضوع رو روشن کرد .
به فرض روزی که گیلدروی وارد سایت شده رو روز بی ناموسی میذاريم .
روزی که تاپیک خانه های هاگزمید زده شده رو روز خانواده میذاريم .
روزی که لرد اول سایت انتخاب شده رو روز سیاهی مینامیم .
روزی که پیام امروز زده شده رو روز مطبوعات میذاریم .
روز تولد سایت رو مبدا میلادی میگیریم .
روز خداحافظی بزرگان سایت رو به نام اونها میذاریم تا یادشون رو زنده نگه داریم و از این طريق زحمتهاشون رو جبران کنیم .
روزی که اولین میتینگ سایت برگذار شده ر !
روزی که هر کدوم از تاپیکها زده شده و میتونه یک روز و یک سوژه باشه رو به عنوان یک روز انتخاب میکنیم .
روزی که کودتا علیه وزیر شد .
روزی که اولین کتاب هری پاتر تو سایت قرار داده شد رو روز کتابخوانی برای جادوگران میذاريم .
روز ارتش ... روز تفريح و شادی ! روز دوئل !
هزار و یک چیز دیگه !
یک سری از روزهای خیلی مهم رو هم تعطیل رسمی اعلام میکنیم .
از این طريق هم یک بار تاریخ سایت رو مرور میکنیم و هم کار خیلی مهم و بزرگ رو انجام دادیم .
به فرض روزی که تاپیک خانه های هاگزمید زده شده رو روز خانواده میذاريم و سعی میکنیم که در اون روز اون تاپیک رو فعال کنیم و هم از عنوان اون روز برای بقیه تاپیکها استفاده کنیم .
یا مثلا روز افراد بزرگ مثل روز مرلین که باعث میشه هم یه تشکری از این افراد شده باشه که دو سال برای این سایت زحمت کشیدن و هم یه سوژه ای به رول داده شده باشه .
حادثه کم رخ نداده تو این سایت که نتونیم یه چیز خوب بسازیم .
هر روز رو لازم نیست به یک عنوان اختصاص بدیم ولی روزهای مهم زياد داريم .
تاپیک ناگفته های سایت توی قدح اندیشه رو اگر بخونید شاید کلی از روزها رو بتونیم از روی اون پیدا کرد و به یک نامی اختصاص بدیم .
این سایت سالها خواهد موند و یک تاریخ مناسب میتونه خیلی برای سایت مفید باشه !
من خودم میخوام شروع کنم به پیدا کردن روزها و میخواستم اول نظر شما رو بدونم و دوم اینکه از شما هم کمک بخوام که روزهای خاص رو اعلام کنید تا با همکاری و همیاری همدیگه یک تقويم خوب و جامع بسازیم .
این کار به رول سایت کمک میکنه و از این سوژه ها میشه در همه تاپیکها استفاده کرد .
از طرف دیگه روزهای مهم رو هم جشن میگیریم و یادی ازشون میکنیم .
اگر کسی میخواد همکاری کنه اعلام کنه تا با همدیگه شروع کنیم .
اگر روزی رو پیدا کردید حتما اعلام کنید ...
بازم ممنون از لطفتون !