تقدیر و تشکر از همه از تمام کسایی که تو مدت تبلیغات به هر نحوی...شعر،پوستر،پست،فیلم،حمایت غیر پستی و پستی به من کمک کردن تشکر می کنم!!تقریبا دو روز تا اتمام تبلیغات مونده و من فردا ظهر برنامه زدن تعدای از اهدافم رو دارم چون گفتن کلشم قبل از انتخابات درست نیست!!و احتمالا تا روز آخر باید جواب سوال ها رو بدم...باز هم ممنون که کمک کنید ما هر چند ضعیف تریم اما اتحاد قوی تری داریم ما حمایت سیاه سفید حمایت دسته جمعی گروه دسته ای رو نداریم!!ما به سی پنل دسترسی نداریم،ما انجمن خصوصی حمایت این مدیر و اون مدیر رو نداریم،ما هرچه داریم و نداریم یک هدفه و یه ستاد که همه ی اون تو پیشرفت رول خلاصه می کنیم!!از حمایت همه متشکرم!!
--------------------------------------------------------------------------------
کنفراس خبری با ققنوسملتی با دوربین و میکروفون و کاغذ و خود کار روی صندلی ها یا دور ور سالن نشستن و در انتظار ققنوسی هستن که پشت تریبون خالی رو پر می کنه...
ققی میاد و صداش چلیک چلیک دوربین ها با صدای همهمه ترکیب میشه...
ققی میاد صحبت کنه که یکی تیریپ نماز جمعه از سر جاش بلند میشه و شعار میده!!
-مرگ بر ضد ولایت ققی،...مرگ بر ضد ولایت ققی!!
پلاکارد های ققی یاور بی ناموسان و غیره بالا میره و همه شعار مرگ بر ضد ولایت ققی رو سر می دن...
کسی که شباهت زیادی به ایگور کارکاروف داشت از جاش بلند میشه که سوال بپرسه...
ایگور:سلام من از روزنامه زاخاریاس اسمیت مزاحمتون می شم خواستم از تون چندتا سوال بپرسم...
ققی:چه جالب اسم این روزنامه رو نشنیده بودم که تاسیس شده...
ایگور:نه قرار بعد از اینکه آقای اسمیت وزیر شد باز بشه...
ققی:اهان خوب پس چند تا سوال می تونی کنی....
ایگور بعد از پرسیدن 4 هزار تا سوال که حدود 7 ساعتی طول میکشه در حالی که از اینکه ققی تمام سوال ها رو جواب داده و ناراحته می شینه سر جاش...
تا اون می شینه کسی شبیه آرشام از جاش بلند میشه
-سلام من از شبکه زاخی تیوی مزاحم می شم ما یه فلیم پیدا کردیم که شما به خودوتن بمب بستین و دارین به مردم حمله می کنین...
ققی:ببخشید میشه فیلم و پخش کنین...
یه فیلم که خیلی تابلو مونتاژ شده که گرفتم اف 16 آمریکایی جز بقیه جاهای هواپیما کله سفیده یه کفتره و بقیه بدنش قهوه ایه...
و تا فلیم پخش میشه تمام خبر نگارا و ملت توی سالن می زنن زیر خنده
ققی:خوب جواب شما بدون شرحه!!
...
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo