سلام نیکلاس.
مخاطب شما من نبودم، ولی بخشهایی که منم نقش مستقیم داشتم تو نظرخواهیهاش، حضور به عمل رسوندم.
اول از همه بگم که مسئله گروهبندی و دو مورد آخر بحثتون، ربطی به هاگوارتز و دفتر مدیریت مدرسه نداشت که اینجا مطرح کردی. بنابراین بحثش رو اینجا باز نمیکنم و اگه شخصا صحبتی در موردش داشته باشم در روزهای آینده تو
این تاپیک پستی ارسال خواهم کرد و شما هم اگه حرف جدیدی داشتین یا جوابی لطفا اونجا دنبال کنید. الان فقط تو پرانتز اشاره میکنم که ایدهی "نخواستی بعد از دو هفته امکان یک بار تغییر گروه داری" رو خوشم اومد و با مدیرای ایفا راجع بهش صحبت کردیم و احتمالا بزودی میریم تو کارش.
حالا بریم بحثای مرتبط با این تاپیک.
اشارهای به تقویم فعال داشتین به جای هاگوارتز سالیانه. شما هر ایونتی هم بذاری، تازهواردی که تازه اومده ایفای نقش، آشنایی زیادی با این محیط و فضا نداره. این هاگوارتزه که باش آشنایی داره و براش جذابه. این که بگیم مسابقه پانتومیم گذاشتیم برو عشق کن، پاسخ مناسبی نیست. اما سالیانه شدن هاگوارتز علل دیگهای هم داشته و قبلا هم یک بار پیادهسازی شده و موفق عمل کرده. در ادامه اشاراتی به دلایل دیگه لا به لای سایر حرفا میکنم.
فقط همینجا لازم میدونم اشاره کنم که اعضا در مورد هر بخشی از سایت که ایده داشته باشن، یا حتی اگه وزیر و ناظر و اینا نباشن اما ایدهای برای مسابقه یا هر ایونتی داشته باشن، به راحتی در هر زمان از سال که بخوان میتونن با مدیرا جهت پیادهسازیش صحبت کنن. حتما نباید منتظر مدیریت بمونین تا یه حرکتی بزنه (یا شاید هم نزنه) و بعد بگین چرا اینطوری حرکت زدی یا چرا حرکتی نزدی. شما هر زمان بخواین میتونین اگه حرکتی هست خودتون مطرح کنین.
مشکل سیستم امتیازدهی هاگوارتز سالهاست که مطرحه و تو تمام این سالها اعضای زیادی مدیر هاگوارتز شدن و مدیرای ایفای نقش و کل متعددی هم داشتیم که فکراشونو رو هم گذاشتن و هیچوقت هم نتونستن راهکاری بدن که هاگوارتز از همه جهت برای همه عادلانه باشه. ایدهی نهایی که به نظرمون بهترین بود، اینیه که الان مطرح شده و خب، ادعای کامل بودن و بینقص بودنش رو نه داریم و نه کردیم.
نقل قول:
طبق تصمین گیری ها برای هر گروه یک ظرفیت تعریف می شود که بر اساس جمعیت آن تعیین شده است تا جلوی کسی برای شرکت کردن گرفته نشود و گروه کم جمعیت هم توان رقابت داشته باشد.
پس خواهشا این جمله سوهان روحتون نشه، چون ما نگفتیم راهکار تمام و کمال. دروغی هم تحویل کسی ندادیم. هر تعداد بخوان میتونن شرکت کنن غیر از اینه؟ توان رقابت گروه کمجمعیت بالا رفته غیر از اینه؟ منم توی چتباکس گفتم امیدواریم موفق عمل کنه. نگفتم حتما موفق خواهد شد. اگه چنین ادعایی داشتیم زودتر از سایر قوانین افشاش نمیکردیم و از همگان نمیخواستیم که بررسیش کنن تا به بهترین راهکار ممکن برسیم.
الانم مشتاقیم که بدونیم وقتی اشکالی وارد میشه بهش، راه حلش چیه؟ چطور میشه حل کرد؟ لطفا این رو هم برای ما مشخص کنین. ما هم خواهان رقابت عادلانه برای همه هستیم.
نقل قول:
اگه بدم به دوتا تازه وارد که خب میانگین نمراتمون میاد پایین. چون پست هاشون اغلب ضعیف تره. و اگر هم ظرفیت هارو بدم به دو عضو ارشد و حرفه ای که امتیازاتمون بالا بشه، دل اون تازه وارد میشکنه و ناامید میشه. اما برای گروهی که پنج ظرفیت داره به راحتی میتونه تقسیم بندی کنه تا هم ارشدهاش شرکت بکنن و امتیاز بالایی بیارن و هم تازه وارداش شرکت کنن و از هاگ تجربه کسب کنن. اون ها میتونن حتی تازه وارد هارو تقسیم بندی کنن که فلانی تو این جلسه شرکت میکنی و بثاری تو جلسه ی بعد و نود درصد ظرفیت ها هم همیشه در رزرو ارشد هاشون باشه تا امتیاز بالایی بگیرن.
متاسفم ولی خیلی رک میگم عمیقا و شدیدا بابت این طرز فکر متاسفم. دقت کنین، گفتم بابت طرز فکر متاسفم نه برای شخص شما چون ممکنه شما اصلا چنین قصدی نداشته باشین و صرفا بیان احتمالات کرده باشین. این اشکال همون اول مطرح شد (یعنی خودمون هم بهش آگاه بودیم) و من خودم جواب دادم ناظری که بخواد چنین کاری بکنه فقط باید به حال خودش و گروهش تاسف خورد و به نظرم همچین کسانی تو سایت نداریم. و خب، ممکنه شما بگین اوکی با این جمله همه چی حل شد یعنی؟ نه نشد. پس بریم ادامه رو بخونیم.
این ناظر گروهه که وظیفهشه به همهی اعضا اعم از تازهوارد و قدیمی اجازهی شرکت آزادانه بده و هیچگونه محدودیتی براشون نذاره. این که ناظر به خاطر قهرمان شدن، تازهواردش رو از شرکت منع کنه هنر نیست و کوچکترین افتخاری نداره. بلکه نشون میده برای این ناظر فقط برد مهمه نه پیشرفت اعضای گروهش. ناظر باید به تازهواردش انگیزه بده و بگه تو میتونی هرجا بخوای بری و فقط سعی کن یاد بگیری. اگه نگران برخورد ناظر هستین، من مطلع بشم ناظری همچین میکنه اقدام به عوض کردنش میکنم. اگه هم نگران برخورد اعضا هستین که اونا تازهواردا رو منع کنن، ناظر میتونه به راحتی جلوی همچین حرکتی رو بگیره.
و من بعنوان ناظر ریونکلاو به شما قول میدم که هرگز چنین حرکت زشتی تو گروهم نزنم و از تمام اعضا اعم از تازهوارد و ارشد بخوام که به دلخواه خودشون هر کلاسی میخوان شرکت کنن. شما برو تیم کوییدیچ پارسال ریونکلاو رو ببین. تنها تیمی هستیم که 7 نفرمون رو با تازهوارد پر کردیم و در واقع هرچی تازهوارد داشتیم ریختیم تو تیم! در حالی که میتونستیم بهترینها رو گلچین کنیم و یه تیم 4 نفرهی تمیز تحویل بدیم. اگه حرفای من و سو رو میدیدین همون اول گفتیم بذار هرکی میخواد بیاد، کی به قهرمانی اهمیت میده؟ بذار عشق کنیم اینام کوییدیچ یاد میگیرن برای لیگ کوییدیچ. ولی چی شد؟ ما قهرمان شدیم و من معتقدم روونا یارمون بود که این اتفاق افتاد وگرنه باورش برای منم سخته که با 5 تازهوارد تازهکار، جلوی تیمایی که بهترین تازهوارداشون رو آوردن پیروز شدیم. این شیرینترین قهرمانی برای من تو کل تمام این سالها بود.
ولی بله حق با شماست، اگه چنین حرکت نادرستی توی حتی یکی از گروههای سایت صورت بگیره طبق محاسباتی که قرار دارین ضررش برای هافلپاف بیشتره. امیدوارم که اگه توی گروهی چنین اتفاقی افتاد آگاه بشم و بدونم که ناظر بهتری برای اون گروه باید پیدا کرد. :)
ولی اگه این اتفاق رخ نده چی؟ اگه همه رقابتی سالم داشته باشیم بازم این اتفاق میفته؟
ببینین، اگه نگاه ما به هاگوارتز فقط رقابتی باشه و بخوایم جلوی رقابتهای نادرست مثل همینی که شما مثال زدین رو بگیریم، کلی رقابت نادرست دیگه هم من میتونم براتون نام ببرم که میتونه رخ بده و قهرمانی پاک شما رو، گروه دیگهای به قهرمانی لکهدار خودش تبدیل کنه. از جمله تقلب و ویرایش پست اعضا قبل از ارسال. دست بردن تو پست کوییدیچ اعضا و حتی امتیازدهی بیشتر به گروه خودمون بعنوان استاد یا داور. فکر میکنین اینا تاثیر کمتری داره؟ به نظرم اینا تاثیری به مراتب بیشتر از 1 امتیازی که تو مثال شما داشت رو داره.
ولی بازم حق با شماست. صرفا چون تاثیرش کمتره و مثبتنگری در رقابت سالم داریم، دلیل نمیشه نادیدهش بگیریم. ما قبلا بهش فکر کردیم و چیزی به ذهنمون نرسید. شما یا سایر اعضا راهکاری برای حلش دارین ارائه بدین. اگه هم روش رو کلا بد میدونین، روش بهتر جایگزینی به ما بدین.
نقل قول:
اعضای قدیمیش که خیلی وقته افلاینن یهو یادشون بیوفته تابستونه و جادوگران هاگه تا برگردند و برای مدت کوتاهی شرکت کنن و دوباره به خواب برن. حالا اگر هاگ سالیانه باشه من یا شما میتونیم عضوی که زن داره بچه داره سر کار میره و حسابی سرش شلوغه رو یک سال تمام توی سایت نگه داریم؟؟!
یکی دیگه از دلایل هاگوارتز سالیانه همینه. وقتی هاگوارتز فقط مختص تابستون بود، همونطور که شما هم اشاره کردین افرادی صرفا برای هاگوارتز حضور به عمل میرسوندن و بعد از هاگوارتز دوباره به غیبت میرفتن تا هاگوارتز بعدی. وقتی سالیانه باشه هم از حضور این اعضا در طول سال بهره خواهیم برد با تکالیفی که تو ایفای نقش سایت داده میشه، و هم کسی که هدفش
فقط قهرمانیه توان اینو نداره که 9 ماه براش وقت بذاره و در نتیجه، بعد رقابتی هاگوارتز کمتر میشه و بعد تفریح پررنگتر.
نقل قول:
ناخوداگاه شخصی که با خلق و خوی گریف یا ریون یا اسلی یا هافل خو گرفته. نقدشون کرده نقدشون رو دیده و حداقل چهار تا سوژه با هم تموم کردن. پست های اونا به دلش میشینه. ناخوداگاه کم و کاستی های پست هاشون رو نمیبینه و در عوض پست گروه های دیگه به نظرش عجیب میان و نمره کم کردن براش اسون تر میشه. پس باید اساتید از هر گروه باشن و وسط سال هم نمیشه استاد انتخاب کرد همین اول کار باید لیست اساتید رو بدین تا آخرش.
به نظرم خیلی مودبانه و زیبا این بحث رو مطرح کردین و از این بابت ازتون تشکر میکنم. ولی من بیادبانه معتقدم چنین تاثیری وجود نداره و ما به انتخاب خودمون ممکنه به گروه خودمون امتیاز بیشتر بدیم و به راحتی میشه عادلانه و بیتوجه به گروه امتیاز داد،
اگه بخوایم! امیدوارم که همهی اساتید بخوان. :)
البته مسلما همیشه سعی شده افرادی انتخاب بشن که عادل و باتجربه باشن و این اتفاق رخ نده. شما هم اگه چنین گزینههایی در نظر دارین میتونی پیشنهاد کنین.
باقی مسائل هم به من مربوط نبود یا به این تاپیک ربطی نداشت. فقط برام سوال شد چرا اینقد قضیه مسابقه وزارت رو شخصی کردین و به اون یک روز حکومت نظامی گیر دادین! همهمون خسته بودیم از سه روز رول زدن مداوم و واقعا بهش نیاز داشتیم. ایشون هم مسلما علم غیب نداشته که نیکلاس فلامل نامی قراره بیتوجهی کنه به قوانین که برای شما دام پهن کرده باشه تا توش بیفتی. شما عواقب بیتوجهی خودتون رو دیدین.